Cikkeink2024-es must have horgász felszerelések

Ahogy a 2024-es év elkezdődik, minden horgász számára eljön az idő, hogy felülvizsgálja és frissítse horgászfelszerelését. 

Legyen szó melegedésről a hideg horgásznapokhoz vagy csúcsminőségű etető bojlikról a nagy fogások érdekében, az Epeca webáruházban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Lássuk, melyek azok a termékek, amiket mindenképpen érdemes beszerezned az új évre!

Sátor fűtés 1300W - Melegedj fel a hideg napokon

A téli horgászat kihívásokkal teli, de egy megbízható sátorfűtő segítségével könnyedén átvészeled a hideg napokat. A 1300W teljesítményű sátorfűtő nemcsak hatékonyan melegít, de biztonságos is, így nyugodtan élvezheted a horgászatot, még a leghűvösebb napokon is.

THE ONE FOOD STRAWBERRY&MUSSEL SOLUBLE 24 MM 1KG - Tápláló és vonzerővel bíró bojli

A pontyhorgászok tudják, hogy a jó bojli aranyat ér. A The One Food Strawberry&Mussel Soluble bojli kiváló táplálékforrás a pontyok számára, és egyben vonzza is őket. Ez a bojli különösen hatékony a hosszú távú szoktató etetésben, valamint ideális a rövidebb horgászatokra is.

Powercat BX 8000 orsó - Erő és megbízhatóság egyben

Egy jó orsó a horgászat alapja. A Powercat BX 8000 kiváló választás, ha egy erős és megbízható orsóra van szükséged. Legyen szó édesvízi vagy sósvízi horgászatról, ez az orsó kiváló teljesítményt nyújt.

THE ONE PARTICLE MIX FAVORITE MIX - A tökéletes etetőanyag keverék

A The One Particle Mix egy mindenre kiterjedő etetőanyag keverék, mely kukoricát, csillagfürtöt, tigrismogyorót és kendert tartalmaz. Ez a keverék minden olyan magot tartalmaz, amire szükséged lehet a sikeres horgászathoz.

NYTRO IMPAX COMFIBOX CB2 BACKREST VERSENYSZÉK - Kényelem és praktikum

A hosszú horgászatok során a kényelem alapvető. A Nytro Impax Comfibox versenyszék ideális választás azok számára, akik egy kényelmes, mégis praktikus széket keresnek. Ezzel a székkel a horgászat nem csak eredményes, hanem kényelmes is lesz.

SEAGUAR PE X8 200M 3GOU MULTI FONOTT ZSINÓR - A többoldalú választás

A Seaguar PE X8 fonott zsinór kiváló választás minden horgász számára. Ez a zsinór többféle színben kapható, hogy könnyebben követhesd a csali távolságát, és a nyolc szál miatt kerek keresztmetszetű, ami hosszabb dobásokat és kevesebb súrlódást eredményez.

JAXON Zeus Multi Pergető Szett - A pergető horgászok álma

A JAXON Zeus multi pergető szett tökéletes választás a pergető horgászok számára. A szett tartalmaz egy JAXON Summum Cast Rod horgászbotot és egy JAXON Zeus XL orsót, amelyek együtt tökéletes kombinációt alkotnak.

Mikado X-Plode N.G. Medium Feeder 300cm 120g Bot - Egy univerzális bot

A Mikado X-Plode N.G. Medium Feeder bot kiváló választás, ha egy sokoldalú, megbízható botot keresel. Ez a bot ideális választás akár feederezéshez, akár más horgászmódszerekhez.

A 2024-es év új lehetőségeket és kihívásokat hoz a horgászatban. Ezek a termékek segítenek felkészülni rájuk, és maximalizálni a horgászélményt. Köszönjük, hogy az Epeca webáruházat választottad, és sikeres új évet kívánunk!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák