Haldorádó N-Butyric Acid Főtt Tigrismogyoró Mix

Külső raktáron
Cikkszám: TM-HD14239
Gyártó: HALDORÁDÓ
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 1000 g [Egységár: 2 490 Ft/kg]

2490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Rendeld meg most!

A HALDORÁDÓ N-Butyric Acid Főtt Tigrismogyoró Mix egy kiváló minőségű, magas tápértékű család és etetőanyag, amely kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve. Egyedi receptúrájának köszönhetően kiválóan alkalmas a legkülönfélébb halfajták fogásához, és garantáltan növeli a kapások számát.

A termék előnyei között kiemelkedik a N-Butyric Acid tartalma, amelynek köszönhetően a halak intenzívebben táplálkoznak, így nagyobb eséllyel kapunk fogást. A N-Butyric Acid emellett hosszabb időn keresztül is hatékonyan vonzza a halakat, így akár órákon keresztül is biztosítja a kapásokat.

A HALDORÁDÓ N-Butyric Acid Főtt Tigrismogyoró Mix magas fehérje- és zsírtartalmának köszönhetően kitűnően alkalmas a nagyobb halfajok fogására is. A magok főzése során a tápanyagok és aromák még jobban kioldódnak, így a halak még intenzívebben vonzódnak a csalétekhez.

A termék mérete 1 kg-os kiszerelésben érhető el, amely elegendő mennyiséget biztosít a horgászat sikeres lebonyolításához. A magok könnyen kezelhetőek, és nagyon jól tapadnak a horogra, így biztosítva a sikeres kapást.

A HALDORÁDÓ N-Butyric Acid Főtt Tigrismogyoró Mix kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készül, így biztos lehetünk abban, hogy a halak számára a legjobb tápanyagforrást biztosítjuk. A termék kiválóan alkalmas mind a bojlis, mind a feeder horgászat során, és garantáltan növeli a kapások számát.

A termék széles körben elérhető, és könnyen beszerezhető a horgászok számára. Ha szeretnél nagyobb sikereket elérni a horgászat során, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni a HALDORÁDÓ N-Butyric Acid Főtt Tigrismogyoró Mix terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák