Starbaits Ready Seeds Red Liver Corn 3kg kukorica

Külső raktáron
Cikkszám: SS-72631
Gyártó: STARBAITS
Szállítás: 1-9 munkanap
Súly: 3000 g [Egységár: 1 950 Ft/kg]

5850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

Előre főzött csalizó magvak fluo színben. Az új előkészítési technológiának köszönhetően a magvak megtartják az összes szükséges tápanyagot, amelyek a normál főzési folyamat során elvesznek. Csak nyisd ki és kezdj el horgászni! Minden magfajta egyedi módszerrel készítenek el, hogy megőrizzék maximális vonzerejüket. Nem oldja a PVA -t!

Magfajta: KUKORICA

Íz: RED LIVER (ugyanaz az a ízvilág)

A Starbaits Ready Seeds Red Liver Corn 3kg kukorica egy fantasztikus csalási lehetőség a horgászoknak, amely garantáltan felkelti a ragadozó halak érdeklődését. Ez a kukorica a Starbaits minőségi márkája által készült, ami garancia arra, hogy a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza.

Ez a termék különösen hatékony a ragadozó halakra, de természetesen más halakat is vonz. A Red Liver Corn olyan ízvilággal rendelkezik, amely vonzza a halakat, és biztosítja, hogy a horgászat sikeres legyen. A 3kg-os kiszerelés még akár több horgászatot is lehetővé tesz.

A Starbaits Ready Seeds Red Liver Corn 3kg kukorica előnyei közé tartozik az egyszerű használat. A kukoricát készre főzték, így nem kell bajlódni a főzéssel, és rögtön használatra kész. A csomagolása is praktikus, hiszen könnyen szállítható és tárolható.

A termék méretei is fontosak, hiszen a horgászoknak szükségük van elegendő mennyiségű csalira. A 3kg-os kiszerelés elegendő mennyiséget biztosít ahhoz, hogy akár több horgászatot is lebonyolíthassunk.

A Starbaits Ready Seeds Red Liver Corn 3kg kukorica rendkívül sokoldalú is. Lehet használni etetőanyagként, vagy akár közvetlenül a horogra is lehet tenni. A kukorica azonnal elkezdi kibocsátani az ízeket, és vonzza a halakat.

Összességében a Starbaits Ready Seeds Red Liver Corn 3kg kukorica fantasztikus választás a horgászok számára. Ez a minőségi termék garantálja a sikeres horgászatot, és a praktikus csomagolása miatt könnyen használható. Ha meg akarod szerezni a legnagyobb és legragadozóbb halakat, akkor a Starbaits Ready Seeds Red Liver Corn a megfelelő választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák