BOJLIS PASZTA OLÓM INLINE 80GR 2DB/CSOM

Készleten
Cikkszám: EF-58216-380
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

970 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58216-380
Anyaga: Ólom
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 80 gr
A bordázott csúszó ólom a klasszikus fenekezéshez, a nehéz-feeder és bojlis módszerhez is alkalmazható. Az ólom alakjából eredően a rágyúrt pasztával olyan ideális súlyelosztást kapunk, amivel nagyobb távolságokra is biztos kézzel tudjuk bedobni a szereléket. Az ólomra gyúrt jól tapadó, intenzív aromájú paszta, lassan oldódva, hosszú időn keresztül fejti ki csalogató hatását.

A CARP EXPERT márka minden horgász számára ismerős lehet, akik a minőségi és megbízható horgászfelszereléseket keresik. Az Inline Bojlis Paszta Olóm 80gr 2db/csom terméke a márka egyik legjobb termékei közé tartozik, amely egyedülálló előnyökkel rendelkezik.

Ez az olóm kiváló minőségű anyagból készült, amely erős és tartós, így biztosítja a horgászoknak a megfelelő stabilitást a vízben. Az Inline Bojlis Paszta Olóm 80gr 2db/csom rendkívül hatékony a csúszóolomokkal szemben, mivel ez az olóm kialakítása miatt a bojli közvetlenül az olomhoz van rögzítve. Ez azt jelenti, hogy a bojli szinte azonnal elérheti a halakat, így a horgászok nagyobb eséllyel tudnak fogást elérni.

Az Inline Bojlis Paszta Olóm 80gr 2db/csom könnyen kezelhető és nagyon könnyen beállítható a kívánt súlyra. A termék két darabból áll, így a horgászok könnyen állíthatják a súlyt, ha szükséges. A termék tartalmazza a beépített olajhoz hasonló pasztát, amely a halakat vonzó illatot bocsát ki, és ez a paszta hatékonyabbá teszi a horgászatot.

Az Inline Bojlis Paszta Olóm 80gr 2db/csom mérete 80 gramm, amely tökéletes a nagyobb halak horgászatához. A termék mérete ideális a mélyebb vizekben való használatra, és biztosítja a horgászoknak a megfelelő stabilitást a vízben.

A CARP EXPERT márkájú Inline Bojlis Paszta Olóm 80gr 2db/csom termék előnyei között szerepel a könnyű használat és a hatékony működés. A termék magas minősége és tartóssága biztosítja a horgászok számára a megfelelő stabilitást a vízben. Az Inline Bojlis Paszta Olóm 80gr 2db/csom termék kiváló választás minden horgász számára, aki minőségi és hatékony horgászfelszerelést keres.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák