CARP EXPERT RIVER FEEDER 25G

Készleten
Cikkszám: EF-58270-325
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 25 g
621 Ft 770 Ft

19% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58270-325
Kiszerelés: 1 db/csomag
Méret: 25 g

A CARP EXPERT márkájú CARP EXPERT RIVER FEEDER 25G etetőkosár egy igazán kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a folyóvizek horgászata során nyújt kiváló teljesítményt. Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak és a korróziónak.

Az etetőkosár mérete 25g, és ideális választás lehet a nagyobb halak horgászatához. Ez az etetőkosár rendkívül stabil és könnyen kezelhető, így a horgászok számára könnyen használható. Az etetőkosár alakja lehetővé teszi, hogy a csalit könnyen elhelyezzük benne, és hogy az könnyedén kijusson az etetőkosárból.

Az etetőkosár kialakítása lehetővé teszi, hogy az étel könnyedén elérje a halakat, még akkor is, ha a víz folyik. Ez a termék ideális azok számára, akik szeretnék növelni a halak számát, amelyeket fogyni tudnak a folyóvizekben.

Az etetőkosár kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak és a korróziónak. Ez a termék rendkívül tartós és hosszú élettartamú, így évekig szolgálni fogja a horgászokat.

Az etetőkosár könnyen tisztítható, és nem igényel különleges karbantartást. Ez a termék ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék egyszerűen és hatékonyan horgászni a folyóvizekben.

Összességében a CARP EXPERT RIVER FEEDER 25G etetőkosár egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak és a korróziónak. Az etetőkosár mérete ideális a nagyobb halak horgászatához, és könnyen kezelhető és stabil. Ez a termék kiváló választás lehet azok számára, akik szeretnék hatékonyan és egyszerűen horgászni a folyóvizekben, és növelni a halak számát, amelyeket fogyni tudnak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák