ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*26MM 60G

Külső raktáron
Cikkszám: EF-58078-060
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Súly: 60 g
990 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58078-060
Anyaga: Fém + ólom
Felület: Szinterezett
Kivitel: 25x26 mm
Méret: 60 g
Típus: Bullet

Carp Expert Bullet Feeder etetőkosár 25x26 mm

A CXP kínálatában megjelent egy nem átalános formájú kosár, a bullet feeder. A kosarak kifejezetten a távoli, rendkívül pontos feederes horgászat remek eszközei.

A termék ólmozása nem a drótozás falán, hanem a végén, egy bullet formaként helyezkedik el, ez segíti dobás közben a puskagolyóként való reakciót. A felfogatást a kosár esetében, erős krimpelt damil biztosíja, mely a főzsinórra akasztás több metódusát lehetővé teszi. Az etetőanyag a kosár szemein át könnyen fog oldódni, de dobás közben nincs meg az a veszély, hogy a levegőben kihulljon.

Iszapos vízterületeken, lazára töltött kosárral, akár a vízközt táplálkozó halak is elérhetőek általa. Darabosabb pontyos, vagy dévéres aprószemcsés anyaghoz is tökéletes, de pellettel is használható. A henger alakú forma jól tölthető, könyen tekerhető ki, és formájának hála nehezebben akad el.

A zárt rács rész kétféle méretben elérhető. Feltámadó szélben is élvezni lehet a forma előnyeit, más kosarakkal ellentétben.

Tapasztalattól függetlenül bárkinek ajánlott típus, versenyekre is kifejezetten megéri kipróbálni.

A CARP EXPERT márkájú 'ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*26MM 60G' termék egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki szeretné javítani az etetés hatékonyságát és növelni a halak fogásának esélyeit. Ez a etetőkosár kiváló minőségű anyagokból készült, és az innovatív kialakítása biztosítja, hogy a halak észre sem veszik, hogy ez egy etetőkosár, így nem fognak óvatosan körbeúszni.

A Bullet Feeder etetőkosár mérete 25*26 mm, és 60 g tömegű, így könnyen használható a legtöbb horgászboton. Az etetőkosár kialakítása biztosítja, hogy az etetőanyag könnyen kijusson, és a halak könnyen megtalálják azt, ami segít növelni a fogási esélyeket. Az etetőkosár széles kialakítása lehetővé teszi, hogy az etetőanyag könnyen szétterüljön a környezetben, így a halak könnyebben megtalálják azt, amit keresnek.

Az etetőkosár kialakítása rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú ideig tartó használat után is kiváló állapotban marad. A CARP EXPERT márkájú 'ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*26MM 60G' termékkel horgászni valóban élvezet, és a halak fogása garantált.

A etetőkosár kiválasztása a horgászat során kulcsfontosságú, és a Bullet Feeder etetőkosár minden szempontból tökéletes választás. A kiváló minőségű anyagokból készült etetőkosár tartós és ellenálló, így hosszú ideig tartó használat után is kiváló állapotban marad. A széles kialakítás lehetővé teszi, hogy az etetőanyag könnyen kijusson, és a halak könnyebben megtalálják azt, amit keresnek. Az etetőkosár kialakítása innovatív és hatékony, így az etetés hatékonysága jelentősen javul.

A CARP EXPERT márkájú 'ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*26MM 60G' termék minden horgász számára ajánlott, aki szeretné javítani az etetés hatékonyságát, és növelni a halak fogásának esélyeit. Ha szereted a horgászatot, és szeretnéd javítani a sikertényezőket, akkor az etetőkosár beszerzése a Bullet Feeder etetőkosár lesz a legjobb választás. Ne habozz, vásárold meg a CARP EXPERT márkájú 'ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*26MM 60G' termékét még ma, és élvezd a horgászatot a lehető legjobban!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák