FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 70GR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-58075-070
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-3 munkanap
Súly: 70 g
586 Ft 690 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58075-070
Anyaga: Ólom + acél
Felület: Matt felület
Kivitel: Füles
Méret: 70 g
Típus: Folyóvízi

Folyóvízi horgászathoz speciális kosarak kellenek!
Kétféle kívánalomnak kell megfelelniük:

- Kellően nagynak kell lennie, hogy megfelelő mennyiségű etetőanyagot tudjunk bejuttatni vele. De arányaiban nem szabad túl nagynak sem lennie, mert ha az ólom méretéhez képest nagy a felület, amivel a folyó sodrása találkozik, akkor nehezen tud a helyén maradni. - Hogy a helyén maradhasson sok esetben nem elég a hagyományos ólomsúly. Ennek az etetőkosárnak az alján olyan ólmok vannak, melyeken kisméretű karmok vannak, így jobban meg tud ülni a sóderes, homokos, vagy éppen agyagos aljzaton. Ezeken felül az sem árt, ha a drót anyaga kellően erős. Mivel folyóvízen horgászunk, ezért a gyenge anyagú kosár könnyen eldeformálódhat és a sok hajlástól el is törhet. Ez a kosár nem fog megnyomódni.

Végszerelékünkhöz egy kis füllel kapcsolódik, melybe a forgónkat tudjuk beakasztani.

Anyaga szinterezett, ami nem csak időtállóvá teszi, hanem a halak gyanakvását is távol tartja.

Az ENERGO TEAM FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 70GR egy kiváló minőségű etetőkosár, mely a horgászat során kiválóan használható. A termék alapanyaga magas minőségű és tartós fém, mely biztosítja a kosár hosszú élettartamát. A 70 gramm súly a folyóvizekhez készült, így a vízáramlás ellenére is stabilan tartja az etetőanyagot.

Az ENERGO TEAM FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 70GR különleges, szögletes kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas különféle etetőanyagok, például magvak, pellet vagy bojlik elhelyezésére. A kosár körülbelül 6 cm átmérőjű, és magassága 5 cm, ezáltal tökéletesen illeszkedik a horgászbotokra.

Az ENERGO TEAM FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 70GR előnyei közé tartozik a könnyű és egyszerű használat, valamint a nagyon stabil tartás. A kosár kialakítása biztosítja, hogy az etetőanyagot nehézségek nélkül lehessen elhelyezni és a vízbe helyezni. A kosár súlya és alakja biztosítja, hogy az etetőanyag a vízáramlás ellenére is a helyén maradjon, és ne sodródjon el.

Az ENERGO TEAM FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 70GR tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki szeretne hatékonyabbá tenni a horgászatát, és növelni a halak fogásának esélyét. A kosár mérete és súlya kiválóan alkalmas a folyóvízi horgászatra, de természetesen más vizekben is felhasználható.

Az ENERGO TEAM FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 70GR egy igazán értékes termék, amely tartósságának, könnyű használatának és stabil tartásának köszönhetően a horgászatok elengedhetetlen kelléke. Ha szeretnél hatékonyabbá tenni a horgászatodat, és növelni a halak fogásának esélyét, akkor ezt a kosarat mindenképpen érdemes kipróbálni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák