CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 20 GR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-58271-020
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Súly: 20 g
1350 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58271-020
Anyaga: Ólom + műanyag
Kiszerelés: 2 db/cs
Méret: 20 gr
Igazi különlegesség a Cralusso legfrissebb fejlesztései közül. Amellett, hogy tökéletes műanyag bordázottsággal rendelkezik, a kosár közepén egy tányér helyezkedik el.

Hogy mi is ez a tányér...

A kosár megtöltése során csalinkat a horoggal, az etető halmazba rejtjük, így az nem csavarodik és optimálisan oldódik ki a víz alatt. De sok esetben a csalit gondatlanul töltjük be és beakad a kosár bordái közé.
Azonban, ha Cralusso tányéros kosarát használjuk, ez a beakadás nem történhet meg, mivel a csali és a horog felfekszik ezen a kis tányéron, tálalja magát a halak számára. Többféle súlymennyiséggel készül, ezért egyaránt találhatunk megfelelőt light és heavy feederes horgászbotokhoz is.

A CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 20 GR egy kiváló minőségű etetőkosár, amelyet a horgászok széles körben használnak. Ez a termék különleges előnyökkel rendelkezik, amelyek növelik a horgászat hatékonyságát és eredményességét.

Az etetőkosár mérete 20 grammos, ami tökéletes a kisebb halak horgászatához. A két darabos kiszerelés lehetővé teszi a folyamatos használatot, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az etetőkosárak elfogyása miatt.

A CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 20 GR különleges tulajdonsága, hogy könnyen használható. A tányéros forma biztosítja, hogy az etetőanyag szépen terjedjen szét a vízben, így a halak könnyebben észreveszik és megragadják az etetést.

A termék anyaga nagyon tartós és ellenálló, így hosszú ideig használható. A CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 20 GR anyaga nem rozsdásodik, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az időjárás hatásaira.

Az etetőkosár kialakítása lehetővé teszi, hogy az etetőanyag könnyen beletölthető és kijuthasson belőle. Ez a megoldás különösen előnyös azok számára, akik nem szeretik a hosszadalmas előkészületeket, és gyorsan szeretnének horgászni.

A CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 20 GR alkalmas minden típusú vízre és halra. Az etetőkosár hatékonyan vonzza a halakat, és lehetővé teszi a pontosabb horgászatot.

Az etetőkosár magas minőségű anyagból készül, ami biztosítja a tartósságot és az ellenálló képességet. A CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 20 GR egy kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnék növelni a halak számát és a horgászat eredményességét.

Összefoglalva, a CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 20 GR egy nagyszerű termék, amely előnyös a horgászok számára. A termék könnyen használható, tartós és hatékonyan vonzza a halakat. A különleges tányéros forma lehetővé teszi az etetőanyag hatékony terjesztését a vízben, így a halak könnyebben észreveszik és megragadják az etetést. A két darabos kiszerelés lehetővé teszi a folyamatos használatot, és a 20 grammos méret tökéletes a kisebb halak horgászatához. A CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 20 GR egy kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnék növelni a halak számát és a horgászat eredményességét.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák