CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 40 GR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-58271-040
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 40 g

1460 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58271-040
Anyaga: Ólom + műanyag
Kiszerelés: 2 db/cs
Méret: 40 gr
Igazi különlegesség a Cralusso legfrissebb fejlesztései közül. Amellett, hogy tökéletes műanyag bordázottsággal rendelkezik, a kosár közepén egy tányér helyezkedik el.

Hogy mi is ez a tányér...

A kosár megtöltése során csalinkat a horoggal, az etető halmazba rejtjük, így az nem csavarodik és optimálisan oldódik ki a víz alatt. De sok esetben a csalit gondatlanul töltjük be és beakad a kosár bordái közé.
Azonban, ha Cralusso tányéros kosarát használjuk, ez a beakadás nem történhet meg, mivel a csali és a horog felfekszik ezen a kis tányéron, tálalja magát a halak számára. Többféle súlymennyiséggel készül, ezért egyaránt találhatunk megfelelőt light és heavy feederes horgászbotokhoz is.

A CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 40 GR egy olyan termék, amelyet a horgászok számára készítettek, hogy segítségükre legyen a halak megszerzésében. Ez a termék a CRALUSSO márka egyik legjobb darabja, amely nagyon nagy népszerűségnek örvend a horgászok körében. A CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 40 GR kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nagyon tartósak és ellenállóak az időjárás viszontagságaihoz.

A CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 40 GR kiválóan alkalmas az etetőanyagok tárolására és a csalik elhelyezésére, amelyek segítségével a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak halat fogni. A termék mérete 40 gramm, és a csomag két darabot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a horgászok két különböző helyen is alkalmazhatják a kosarakat, vagy akár két különböző méretű csalit is elhelyezhetnek a kosarakban.

Az egyik legnagyobb előnye a CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 40 GR-nak az, hogy nagyon könnyen használható. A kosarak nagyon jól illeszkednek a bottartókhoz, és a horgászok könnyen tudják őket elhelyezni a kívánt helyen a víz alatt. A kosarakban lévő lyukak segítségével az etetőanyagok és a csalik könnyen eljutnak a halakhoz, így nagyobb esély van a halak megszerzésére.

A CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 40 GR kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak az időjárás viszontagságaihoz. Ez azt jelenti, hogy a horgászok hosszú időn át használhatják a kosarakat anélkül, hogy aggódniuk kellene az anyagok állapotáért.

A kosarak kialakítása nagyon praktikus, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy különböző típusú csalikat helyezzenek el bennük. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen alkalmazhatják a megfelelő csalikat a különböző halak megszerzéséhez.

A CRALUSSO METHOD KOSÁR TÁNYÉROS (2 DB/CS) 40 GR egy olyan termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk, aki hatékonyan szeretne halat fogni. A termék kiváló minősége és könnyű használhatósága miatt a horgászok nagyon elégedettek lesznek vele, és biztosak lehetnek abban, hogy nagyobb esélyük van a halak megszerzésére.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák