CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 2,0G

Külső raktáron
Cikkszám: EF-54119-020
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap

980 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 54119-020
Anyaga: Ólom
Felület: Szinterezett
Kiszerelés: 5 db/cs
Méret: 2,0 g
Típus: Központos gömbólom védőcsővel
Prémium kategóriába tartozó gömbólmok, melyek lágy szilikon csövön kerülnek forgalomba. Segítségével könnyen elvégezhetjük úszónk, szerelékünk főólmozását. Főzsinórunkra húzva, a szükséges mennyiség levágása után fogóval, enyhe nyomással fixálhatjuk, vagy szabadon hagyva, csúszó súlyként is funkcionálhat.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM egy remek horgásztermék, melyet minden horgász számára ajánlunk. Ez a termék a CRALUSSO márkától származik, mely horgászati termékeiről ismert. A CRALUSSO GÖMBÓLOM egy 5 darabos készletből áll, melynek mindegyik darabja 2,0 gramm súlyú. Az olcsó ára miatt minden horgász számára elérhető, aki a legjobb minőséget keresi.

Az első előnye, hogy a CRALUSSO GÖMBÓLOM könnyen használható. A Gömbólom kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen beilleszthető az etetőkosárba, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az etetőkosár elmozdulása miatt. A CRALUSSO GÖMBÓLOM kialakítása lehetővé teszi, hogy ne süllyedjen el a vízben, ami nagyon fontos, mert így a halak nem érzik a súlyt, ami miatt könnyebben csapnak le a csalira.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM nagyon tartós és erős anyagból készült. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy az etetőkosár eltörik vagy elhasználódik. A CRALUSSO GÖMBÓLOM megfelelő minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak a terméknek.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM rendkívül sokoldalú. A termék mérete lehetővé teszi, hogy különböző méretű csalikat használjon. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy a csalijuk elmozdul vagy leesik az etetőkosárból. A CRALUSSO GÖMBÓLOM kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok különböző méretű csalikat használjanak, így mindig könnyen megtalálják a megfelelő csalit a halak számára.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM könnyű. A termék kis mérete és könnyű súlya miatt a horgászoknak könnyű lesz hordozni a horgászfelszerelésüket. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy nehéz lesz a horgászfelszerelésük, ami miatt fáradtak lesznek a horgászat során.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkezik. A termék olcsó ára miatt minden horgász számára elérhető. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy sok pénzt kell költeniük a horgászfelszerelésre.

Összefoglalva a CRALUSSO GÖMBÓLOM egy nagyon jó választás a horgászok számára, akik szeretnének egy könnyen használható, tartós és sokoldalú terméket használni. A termék rendelkezik a megfelelő méretű és súlyú kialakítással, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok különböző méretű csalikat használjanak. A CRALUSSO GÖMBÓLOM nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy minden horgász számára megfizethető legyen. A termék könnyű és könnyen hordozható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy nehéz lesz a horgászfelszerelésük.

Végül, a CRALUSSO GÖMBÓLOM egy nagyon jó termék, amely ajánlható minden horgásznak, aki a legjobb minőséget keresi. A termék könnyen használható, tartós és sokoldalú, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy nem találják meg a megfelelő csalit a halak számára. A CRALUSSO GÖMBÓLOM minden horgászfelszereléshez illik, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy a termék nem illeszkedik a horgászfelszereléshez. A CRALUSSO GÖMBÓLOM egy igazán kiváló termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák