BOJLIS PASZTA OLÓM FORGÓS 100GR 2DB/CSOM

Készleten
Cikkszám: EF-58216-500
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
1130 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58216-500
Anyaga: Ólom
Felület: Szinterezett
Kivitel: Forgós
Méret: 100 g
A modern pontyhorgászat legújabb eszközei a paszta ólmok. A minőségre pedig a Carp Expert a garancia! A paszta ólom a bojlis ólmok azon csoportjába tartoznak, amelyek kialakításoknak köszönhetően a kemény pasztát rágyúrva a legtávolabbi helyekig képesek bejuttatni, tartósan és sokáig képesek az ólmok a paszta aromáját kibocsátani. Az ólomra gyúrt jól tapadó, intenzív aromájú paszta, pedig úgy fejti ki csalogató hatását, hogy közben a legóvatosabb pontyokban sem keltenek gyanakvást. A paszta ólom 60-80-100-120 grammos változatokban kapható.


A fogyasztói ár 1 darabra vonatkozik, nem a 2db-ot tartalmazó csomagra!

A CARP EXPERT márkájú 'BOJLIS PASZTA OLÓM FORGÓS 100GR 2DB/CSOM' termék egy olyan kiváló minőségű horgásztermék, amelyet a bojlis horgászok biztosan imádni fognak. Ez az olómforgós paszta csomag kiválóan alkalmas arra, hogy a csalit a kívánt helyen tartsa. Az olómforgós paszta segít a csalinknak abban, hogy a vízfenéken stabilan maradjon, és ne mozduljon el a halak áramlása vagy az erős szél hatására.

Az 'BOJLIS PASZTA OLÓM FORGÓS 100GR 2DB/CSOM' termék nagyszerű előnye, hogy egy kis mennyiség is elegendő a hatékony horgászathoz. A 100 grammos kiszerelésben két darab paszta található, így könnyen variálhatjuk a használatát. A paszta kis mérete miatt könnyen kezelhető, és a tasakjában is elfér, így kis helyet foglal a horgász táskánkban.

Az olómforgós paszta előnye, hogy a halak jobban észreveszik és elcsábíthatóvá válnak a csalira. A forgós olómba fogott paszta könnyen mozog a vízben, így a halak figyelmét felkelti, és a csali felé vonzza őket. A paszta kialakítása lehetővé teszi az egyszerű felhelyezést a horgászbotra, így nincs szükség további kiegészítőkre.

A CARP EXPERT márkájú 'BOJLIS PASZTA OLÓM FORGÓS 100GR 2DB/CSOM' terméket a legjobb minőségű anyagokból készítik. Az olómforgós paszta tartós, és az időjárási viszonyoknak is ellenáll. A termék jó minősége garantálja a horgászok számára a hatékony és sikeres horgászatot.

A termék előnyei közé tartozik továbbá az egyszerű felhasználhatóság, valamint a rendkívül kedvező ár-érték arány. A 100 grammos kiszerelésben két darab paszta található, így a horgászok hosszabb ideig használhatják a terméket.

Összefoglalva, a CARP EXPERT márkájú 'BOJLIS PASZTA OLÓM FORGÓS 100GR 2DB/CSOM' termék egy kiváló minőségű és hatékony horgászati eszköz, amely megkönnyíti a horgászok életét, és növeli az esélyeiket a sikeres fogásra. A termék könnyen használható, az időjárási viszonyoknak is ellenáll, és kedvező áron érhető el. Ajánljuk minden horgász számára, aki szeretné javítani a horgászati eredményeit, és megkönnyíteni a horgászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák