CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 2DB/CSOM 20GR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-54121-020
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
2140 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 54121-020
Anyaga: Ólom
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 20 g
Típus: Fenékmérő béka
Cralusso mérő ólom

Klasszikus fenékmérő béka, mely a jól bevált, elterjedt, népszerű fenékmérők közé sorolható.

A CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 2DB/CSOM 20GR egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amely kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik szeretik a pontos, precíz horgászatot. Ez az ólom kiváló minőségű anyagból készül, amely tartós és ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Az ólom két darabból áll, és 20 gramm súlyú, így tökéletesen alkalmas nagyobb halak fogására is.

Az ólom kialakítása nagyon praktikus és hasznos. A termék méretei nagyon pontosak, és ez lehetővé teszi, hogy a horgászok pontosan tudják, milyen mélységben horgásznak. Ez nagyon fontos, ha a horgászat során meg szeretnénk találni a halakat, és pontosan tudni szeretnénk, hol tartózkodnak.

A CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 2DB/CSOM 20GR nagyon könnyen használható, és a horgászok számára nagyon kényelmes. Az ólom kialakítása lehetővé teszi, hogy azonnal felismerjük, ha a halak megérkeztek a horoghoz. Az ólom kiválóan működik az etetőanyaggal, és nem akad fenn a növényeken vagy más akadályokon.

A CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 2DB/CSOM 20GR nagyon tartós és ellenáll a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig használható, és nem kell aggódnunk az ólom szétesése miatt. Az ólom nagyon könnyen tisztítható, és nem igényel különleges karbantartási eljárásokat.

Végül, de nem utolsósorban, a CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 2DB/CSOM 20GR nagyon jó áron kapható. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nem kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, hogy megvásárolják ezt a kiváló minőségű terméket. Az ólom nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik, és számos horgász számára az egyik legjobb választás.

Összességében a CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 2DB/CSOM 20GR egy kiváló minőségű, praktikus és könnyen használható horgászati eszköz, amely nagyon sok előnnyel rendelkezik. A termék méretei nagyon pontosak, és lehetővé teszik a horgászok számára, hogy pontosan tudják, milyen mélységben horgásznak. Az ólom nagyon tartós és ellenáll a korróziónak, és nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Ha szereted a pontos, precíz horgászatot, akkor a CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 2DB/CSOM 20GR tökéletes választás az Ön számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák