ERŐSÍTETT ÚSZÓ CSALIHAL TARTÓ HÁLÓ

Rendelhető
Cikkszám: EF-72102-150
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
11 990,- Ft
ERŐSÍTETT ÚSZÓ CSALIHAL TARTÓ HÁLÓ

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Termékismertető

A rablóhalas horgászatok kulcsfontosságú tényezője, a megfelelő horgon felkínált csalihal. Ezt többféle formában lehet alkalmazni, de köztudott, hogy az élő csalihal mozgását semmi sem tudja tökéletesen felülmúlni. A kárászok és keszegek éppségének megóvása nem egyszerű. Erre a feladatra tökéletesen alkalmas lesz ez a lebegő haltartó háló.
Cikkszám: 72102-150
Anyaga: Erősített szövet
Méret: 130x33 cm
Szállítási méret: 33 cm
Típus: Lebegő
Csalihal tartó háló - erősíett, úszó változat A rablóhalas horgászatok kulcsfontosságú tényezője, a megfelelő horgon felkínált csalihal. Ezt többféle formában lehet alkalmazni, de köztudott, hogy az élő csalihal mozgását semmi sem tudja tökéletesen felülmúlni. Egy harcsás horgászatnál előtérbe kerülő tenyeres kárászok és keszegek éppségének megóvása nem egyszerű feladat. Erre a feladatra tökéletesen alkalmas lesz ez a lebegő haltartó háló. A teljes hossza 130 cm, szélessége pedig 33 cm. A háló anyaga erősített szövet, a tetején lévő akasztó mellett pedig egy lebegtető lett beillesztve, így csónakos horgászatoknál is tökéletes alkalmatosság lesz, könnyen kivehetőek belőle a csalizásra szánt halak. Bármilyen ragadózóhalas módszer kedvelőinek ajánljuk, aki hosszabb időtartamot tölt a vízparton, de kifejezetten a harcsások eszköztárának kötelező eleme.

Nem boldogulsz?
Hívj minket, szívesen segítünk!

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!

100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák

Keresés