Frenetic Exclusive merítőfej

Külső raktáron
Cikkszám: BP-03 7975545
Gyártó: FRENETIC
Szállítás: 1-5 munkanap
5790 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Rendeld meg most!

A Frenetic Exclusive merítőfej egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára terveztek. A termék nagyon sok előnnyel rendelkezik, amelyek azonnal észrevehetőek az első használatkor. A merítőfej széles körű használatra alkalmas, és a halak biztonságos és gyors visszahelyezését teszi lehetővé.

A Frenetic Exclusive merítőfej egy nagyon tartós és erős termék, amelynek kialakítása lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságos fogását. A merítőfej kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A merítőfej kialakítása lehetővé teszi a halak könnyű és biztonságos kifogását.

A merítőfej mérete 70 x 80 cm, ami lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságos kifogását is. A merítőfej formája ergonomikus és kiegyensúlyozott, és lehetővé teszi a könnyű és pontos irányítást a vízben. A merítőfej anyaga vízálló és könnyen tisztítható, így könnyű karbantartani és tisztán tartani.

A Frenetic Exclusive merítőfej nagyon sok előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyon értékelnek. A merítőfej kialakítása lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságos kifogását, és a halak gyors és biztonságos visszahelyezését. A merítőfej ergonomikus és kiegyensúlyozott formája lehetővé teszi a könnyű és pontos irányítást a vízben, és a merítőfej anyaga vízálló és könnyen tisztítható.

A Frenetic Exclusive merítőfej nagyon jól teljesít a legkülönfélébb horgászati ​​körülmények között is. A merítőfej kialakítása lehetővé teszi a könnyű és pontos irányítást a vízben, és a merítőfej anyaga vízálló és könnyen tisztítható, így könnyű karbantartani és tisztán tartani. A merítőfej nagyon tartós és erős, és garantálja a hosszú élettartamot.

Összességében a Frenetic Exclusive merítőfej egy kiváló minőségű termék, amely kielégíti a legigényesebb horgászok igényeit is. A merítőfej nagyon sok előnnyel rendelkezik, és a halak biztonságos és gyors visszahelyezését teszi lehetővé. A merítőfej kialakítása ergonomikus és kiegyensúlyozott, és lehetővé teszi a könnyű és pontos irányítást a vízben. A merítőfej mérete 70 x 80 cm, ami lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságos kifogását is. Ha minőségi merítőfejet keresel, akkor a Frenetic Exclusive merítőfej a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.69

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák