BENZAR 06 HAVI RECEPT

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12045-127
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
4 990,- Ft [6 650,- Ft]
25% kedvezmény
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
BENZAR 06 HAVI RECEPT

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Termékismertető

Benzár etetőanyag csomag vödörrel - A kezdő vagy technikákkal ismerkedő horgászok könnyen el is veszhetnek a sokrétű csalogatóanyag kínálatban. Jelenlegi szettünk számukra is támpontot nyújthat, hogy a horgásznap végén a horgász sikerekkel teli zárhassa azt. Az összeállítás method módszerhez is tökéletesen alkalmas, mely használatának egyik sarkallatos pontja a megfelelő etetőanyag.
Cikkszám: 12045-127
Tartalom: Benzár etetőanyag csomag vödörrel

Benzár etetőanyag csomag vödörrel

A Benzár széria közkedvelt, akár a versenyek alatt is használatos kiegészítőket is kínál a horgászok számára, de etetőanyagai és csalijai jelentik a fő vonalat.

A mai modern pontyhorgászat nagyon sokrétű lett, főleg igaz ez a feederes vonalra, legyen szó finomszerelékes, verseny vagy egy pörgős rapid method horgászatról. Bár a felszerelések különbözőek, de egy elem mindegyikben egyaránt fontos, az az etetőanyag.

A kezdő vagy technikákkal ismerkedő horgászok könnyen el is veszhetnek ezen sokrétű csalogatóanyag kínálatban. Jelenlegi szettünk számukra is támpontot nyújthat, hogy a napvégén a horgászat sikerekkel teli véget zárjon.

Az összeállítás method módszerhez is tökéletesen alkalmas, ami használatának egyik sarkallatos pontja a megfelelő etetőanyag.

A szett első tagja a Panettone ponty-kárász verziója, mely a nevéből adódóan egy különleges olasz sütemény aromáját ötvözi egy finomabb szemcsés etetőanyaggal, mely akár oldalkosaras, hosszúelőkés feederezéshez is jó opció. Ennek a keveréknek a vízben kifejtett hatása tovább növelhető, a Benzár Bait Liquid CSL Liquid aromával, mely a víz alsó rétegében fejti ki hatását, a ködös terjedésének köszönhetően. Az aroma rendkívül tömény, így minimális mennyiségre van szükség belőle a kész keverékhez.

A másik tasak a szetten belül, a már sok horgásznál bizonyított Seria Method Fish&Scopex ízvilágú rendkívül finom method mix, mely versenyekre is jó alternatíva. A tömény halas jellege mellett, a scopexnek köszönhetően visszaköszön egy kedvelt édes illat és aroma is. A sűrűn telepített tavak magas fehérjés, hallisztes etetőanyagot követelnek a siker érdekében, ezzel a kiegészült illattal, sokszor meglepő eredményeket lehet elérni.

A etetők és az aroma mellett, egy limitált Benzár Mix 12 literes vödör is különlegességként része a szettnek, így nem kérdéses a bekeverés miben való eszközlése sem, könnyen előállítva a csomómentes csalogatóanyagot.

A horgászattal ismerkedőknek, és Benzár Mix kedvelőknek is ajánlott csomag, a limitált Benzár vödör miatt is megéri beszerezni az összeállítást.

Nem boldogulsz?
Hívj minket, szívesen segítünk!

Értesítés kérése

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!

100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák

Keresés