SILSTAR CARBO DYNAMIC TELE CARP 3LBS 390 cm bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: ES-3581390
Gyártó: SILSTAR
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 7 rész

15591 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

SILSTAR CARBODYNAMIC TELE CARP 3LB 3,9m. Normál teleszkópos pontyozó botok meglehetősen vastagok, nehezek és általában az akciójuk sem a legjobb. Ezért a SILSTAR a hagyományos kompozit, vagy üvegszál helyett IM8 karbon alapanyagot használt fel a bot balnkjának elkészítéséhez. Ez a karbon alapanyag rendkívül könnyű és erős. A botra erős 2 talpas kötözött keretekben elhelyezett SIC gyűrűkrt szereltek, melyek alkalmasak a fonott előkével, vagy fonott zsinórral való horgászatra is. Az orsótartó erős, ütésálló ABS-grafit alapanyagból készült, a nyéltag csúszásmentes bevonattal lett ellátva. A bot kifejezetten távdobásra lett fejlesztve.

A SILSTAR CARBO DYNAMIC TELE CARP 3LBS 390 cm bojlis horgászbot egy kiváló minőségű horgászbot, amelyet a Silstar márkától vásárolhatsz meg. Ez a teleszkópos bot kifejezetten a bojlis horgászok igényeire lett tervezve, és rendkívül sok előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy még hatékonyabban tudj horgászni.

A SILSTAR CARBO DYNAMIC TELE CARP 3LBS 390 cm bojlis horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, így rendkívül tartós és hosszú élettartamú. A bot testében karbon és üvegszál van kombinálva, amelynek köszönhetően nagyon könnyű és egyben megbízható. A bot hossza 390 cm, ami egy ideális méret a bojlis horgászathoz. A 3LBS-os dobósúllyal pedig könnyedén elérheted a kívánt távolságot.

A SILSTAR CARBO DYNAMIC TELE CARP 3LBS 390 cm bojlis horgászbot rendkívül kényelmes használatot biztosít. A markolata ergonomikusan van kialakítva, így kényelmesen tudsz vele horgászni akár több órán át is. A bot teleszkópos kialakítása miatt pedig könnyen szállítható és tárolható.

Ezen kívül a SILSTAR CARBO DYNAMIC TELE CARP 3LBS 390 cm bojlis horgászbot rendkívül érzékeny is. Ez azt jelenti, hogy a bot segít abban, hogy még kisebb halakat is könnyedén észre tudd venni, és így még hatékonyabban tudj horgászni. Emellett pedig a bot nagyobb halak fogására is alkalmas, így bátran használhatod akár a nagyobb tavakon és folyókon is.

A SILSTAR CARBO DYNAMIC TELE CARP 3LBS 390 cm bojlis horgászbot egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden bojlis horgász számára ideális választás lehet. A bot minőségi anyagokból készül, rendkívül tartós és kényelmes használatot biztosít, és segít abban, hogy még hatékonyabban tudj horgászni. Ha tehát szeretnél egy igazán kiváló minőségű bojlis horgászbotot, a SILSTAR CARBO DYNAMIC TELE CARP 3LBS 390 cm bojlis horgászbot biztosan megfelel majd az igényeidnek.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.39

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák