Energo Team Rubin Spin NG (210 cm 5-20g ) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13160-210
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 210 cm
Tagok száma: 2 rész
7471 Ft 8790 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13160-210
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 210 cm
Súly: 172 g
Szállítási méret: 110 cm
Tagok száma: 2
Akció: B
Kiváló minőségű pergető horgászbot, mely az alábbi tulajdonságai miatt lesz a horgászok kedvence:


- Kivételesen könnyű horgászbot!!!
Az egész napi, kézben tartott horgászbot bizony el tudja húzni a karunkat és egy idő után fárasztó lesz a horgászat, de nem a Rubin Spin NG használatával.
A súly adat csak egy szám. Ezt a botot kézbe kell venni és akkor érezhető igazán, hogy mennyire könnyű és kézre álló.
- Súlyelosztása tökéletes
Nem orrnehéz, a hozzá való kis méretű orsóval teljesen egyensúlyban van, ha megfogjuk az orsótartó felett. - Gerinces
A műcsali eldobása és vezetése során, de még a bevágás döntő pillanatában is kulcsfontosságú ez a tulajdonság. Nélküle nem fogunk pontosan és messzire dobni, a műcsali vezetése semmi információt nem közvetít felénk és a bevágás nem fog biztosan ülni. Ezeken felül egy jó minőségű SIC betétes gyűrűsorral rendelkezik, mellyel akár fonott zsinórt is csatába állíthatunk.

Mindenkinek ajánljuk, aki a pergetés megszállottja, vagy csak meg akar ismerkedni ezzel a módszerrel.

Legyen szó gumihalazásról, wobblerezésről, vagy villantóról, ez egy univerzális bot, amely mindegyik módszer esetében jól fog teljesíteni.

Az Energo Team Rubin Spin NG (210 cm 5-20g) pergető horgászbot a RUBIN márkájú termékek egyik legújabb és legjobb darabja, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és nagy teljesítményt nyújt a pergető horgászok számára. Ez a horgászbot különleges kialakítása és számos előnye miatt a pergető horgászok egyik kedvenc választása lett.

Az Energo Team Rubin Spin NG (210 cm 5-20g) pergető horgászbot méretei 210 cm hosszú és 5-20g-os súlytartományt tud kezelni. Ez a méret tökéletes a pergető horgászat szinte minden típusához, beleértve az édes- és sós vízi pergetést is. A bot kiváló stabilitást és precizitást biztosít, így a horgászok könnyedén elérhetik a célhelyüket és könnyen kezelhetik a botot.

Az Energo Team Rubin Spin NG (210 cm 5-20g) pergető horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak. Az üvegszálas anyagokból készült bot erős és hajlékony, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy erős és nagy halakat is könnyedén megfogjanak. Az alu-oxid gyűrűk kiváló minőségűek és tartósak, így a bot hosszú élettartamú és ellenálló a sérülésekre.

Az Energo Team Rubin Spin NG (210 cm 5-20g) pergető horgászbot kiválóan használható többféle pergető technikához. A bot könnyen kezelhető és nagyon precíz, így a horgászok könnyedén tudnak dolgozni vele. A bot kialakítása lehetővé teszi a távoli dobásokat, így a horgászok könnyen elérhetik a célhelyüket. A bot hajlékonysága és stabilitása lehetővé teszi a nagyobb halak megfogását is, így a horgászok széles körű tapasztalatot szerezhetnek a pergető horgászatban.

Az Energo Team Rubin Spin NG (210 cm 5-20g) pergető horgászbot kiváló választás minden pergető horgász számára, aki keresi a minőséget és a megbízhatóságot. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, szép kialakítású és magas szintű teljesítményt nyújt. Az alu-oxid gyűrűk és az erős, hajlékony üvegszálas anyagok biztosítják, hogy ez a bot hosszú élettartamú és ellenálló legyen a sérülésekre. A bot kiválóan használható többféle pergető technikához, így a horgászok sokféle tapasztalatot szerezhetnek a pergető horgászatban. Ha keresel egy minőségi és megbízható pergető horgászbotot, az Energo Team Rubin Spin NG (210 cm 5-20g) pergető horgászbot a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák