KAMASAKI VIKING 500 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11001-500
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

3590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11001-500
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 323 g
Szállítási méret: 117 cm
Tagok száma: 5
Akció: C

Kamasaki Viking Spiccbot

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a úszós horgászatokhoz tökéletesen alkalmas spiccbot is.

A VIKING egy nagy népszerűségnek örvendő spiccbot, mely a gyártás során alkalmazott, modern kompozit technológiának köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli. Tökéletes parti kövezésen, ahol az éles tárgyak könnyen kárt tehetnek az ütődésre érzékenyebb karbon anyagokban.

A széles méretválasztékból, minden horgász igénye szerint kiválaszthatja a számára optimális, garantáltan kiváló ár-érték aránnyal rendelkező Viking botot. A rövidebb változatok ideálisak csalihal fogására vagy a partközeli keszegnépség üldözőbe vételére, gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

A hosszabb változatokkal eredményesek lehetünk akár folyóvízen is, paducokat, jászokat kergetve vagy éppen egy mélyebb bányatavon, ahol a begumizott bottal a pontyok ellen vehetjük fel a harcot. Ebben az esetben válasszunk legalább egy 2 grammos úszót, hogy a bedobás és a szerelék helyben tartása ne legyen nehézség a horgászat során.

Ideális választás kezdő horgászoknak, akik nem akarnak egy kisebb vagyont költeni azért, hogy belekóstolhassanak a spiccbotozás szépségeibe.

A KAMASAKI VIKING 500 cm spicc horgászbot egy valóban kiváló minőségű termék, amely tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki szeretné kihozni a legtöbbet a horgászatból. Ez a horgászbot egy fantasztikus eszköz, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat fogjanak, nagyobb távolságra dobjanak és nagyobb pontossággal horgásszanak. A KAMASAKI VIKING 500 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok biztosan szeretni fognak.

A KAMASAKI VIKING 500 cm spicc horgászbot 500 cm hosszú, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra dobjanak, és nagyobb pontossággal horgásszanak. Ez a hosszú horgászbot egy fantasztikus eszköz azok számára, akik szeretnének nagyobb halakat fogni, mivel könnyedén elérhetik azokat a mélyebb területeket, ahol a nagyobb halak tartózkodnak.

A KAMASAKI VIKING 500 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és megbízható. Ez a horgászbot a magas minőségi követelményeknek megfelelően készült, így biztos lehet abban, hogy ez egy olyan termék, amely hosszú évekig szolgálni fogja Önt.

Ez a horgászbot rendkívül könnyű és kényelmes, így a horgászok hosszú ideig használhatják anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A KAMASAKI VIKING 500 cm spicc horgászbot tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki szeretne kényelmesen horgászni, és nem akarja megterhelni a karját és a hátát.

A KAMASAKI VIKING 500 cm spicc horgászbot egy fantasztikus eszköz minden olyan horgász számára, aki szeretne nagyobb halakat fogni, nagyobb távolságra dobni és nagyobb pontossággal horgásszani. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, rendkívül tartós és megbízható. Ha szeretne egy olyan horgászbotot, amely segíti Önt abban, hogy a legtöbbet hozza ki a horgászatból, akkor a KAMASAKI VIKING 500 cm spicc horgászbot a tökéletes választás Önnek!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.53

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák