EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.10

Készleten
Cikkszám: EF-47024-010
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 10
718 Ft 790 Ft

9% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47024-010
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 10
Szín: Arany
Változat: Előkötött, szakállas
Elsősorban ponty horgászatára kifejlesztett előkötött horog, mely sikeresen veszi fel a harcot más békés halakkal is, például az amúrral. A víztiszta zsinórnak köszönhetően észrevétlen marad a halak előtt, ezáltal a kapások száma növekedni fog és egyenes arányban a fogásoké is. A horog anyaga és a zsinór Japánban készült, ami garancia a csúcsminőségre! Hagyományos fenekezésre, nádi pontyozásra kiváló. A horog arany színéből adódóan kiváló kukoricával történő csalizás esetén.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.10' termék egy olyan horgászati eszköz, amelyet a legjobb minőségű anyagokból készítettek. Ezt a terméket kifejezetten a horgászok számára tervezték, akik szeretnének eredményesebbek lenni az általuk kedvelt horgászmódszer alkalmazása során. A termék előnyei között szerepelnek a következők.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.10 rendkívül erős és tartós, így kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására is. A horog mérete 10-es, így az átlagosnál nagyobb halak is könnyedén megfoghatóak vele. Az erős kötésnek köszönhetően a horog nem szakad el, így biztosan sikerül a horgászat célja.

A termék arany színe a horgászok körében nagyon népszerű, így a horog nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is vonzó. A horog kötése precíz, így azonos méretű és súlyú halakat lehet vele fogni. A horog nagyon éles, így a halak könnyedén megfoghatóak vele, és nem kell sokáig várni a kapásra.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.10 mérete 10-es, így a horog hossza 20 mm, a szára vastagsága pedig 0,6 mm. A termék súlya mindössze 0,6 g, így kényelmesen használható az egész napos horgászat során.

A termék előnyei közé tartozik az is, hogy könnyen használható. A horog a horgászbotra vagy a zsinórra könnyedén felhelyezhető, és a halak könnyedén megfoghatóak vele. A horog széles körben alkalmazható, így a horgászok bármilyen vízben és bármilyen halra használhatják.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.10 horgászati termék egy olyan eszköz, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A termék magas minősége és tartóssága garantálja a sikeres horgászatot, és a horog arany színe és precíz kötése esztétikai élményt nyújt a horgászoknak. A termék tökéletes választás a horgászat szerelmeseinek, akik szeretnének eredményesebbek lenni a kedvelt horgászmódszer alkalmazása során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák