EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.14

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47024-014
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 14
671 Ft 790 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47024-014
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 14
Szín: Arany
Változat: Előkötött, szakállas
Elsősorban ponty horgászatára kifejlesztett előkötött horog, mely sikeresen veszi fel a harcot más békés halakkal is, például az amúrral. A víztiszta zsinórnak köszönhetően észrevétlen marad a halak előtt, ezáltal a kapások száma növekedni fog és egyenes arányban a fogásoké is. A horog anyaga és a zsinór Japánban készült, ami garancia a csúcsminőségre! Hagyományos fenekezésre, nádi pontyozásra kiváló. A horog arany színéből adódóan kiváló kukoricával történő csalizás esetén.

Az EXCALIBUR márka termékei mindig is kiemelkedtek a minőség és tartósság terén, és ezzel a 'EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.14' termékkel sem történt másképp. Ez a horog a horgászok által leginkább kedvelt, kötött horog típusú, mely kiváló minőségű anyagokból készült. A Gold No.14-es méretű horog ideális a kisebb halak fogására, és a klasszikus kialakítása miatt nagyon sokféle horgászmódszerhez használható.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.14 termék előnyei között szerepel az egyszerű használat. A horog könnyen rögzíthető, és biztosan tartja a csalit. A kötött horogok előnye, hogy nem kell aggódni a horog szabadon álló része miatt, így megelőzhető a horog elakadása a növényzetben vagy a kőkemény aljzaton. A horog formája és mérete tökéletesen illeszkedik a hal szájához, így a horog könnyen behatol a hal szájába, és biztosan tartja a csalit.

A 'EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.14' termék anyagai kiváló minőségűek, és tartósak. Az erős és kiváló minőségű acélból készült horognak köszönhetően hosszú ideig használható, és nem fog eltörni vagy meghajlani a halak nyomása alatt. A horog bevonata szintén nagyon tartós, és nem kopik el a használat során, így a horog hosszú ideig megőrzi fényes arany színét.

A horog mérete 14-es, és kifejezetten a kisebb halak fogására tervezett. A horog kialakítása és mérete miatt ideális a pontyfogásra, de használható más halfajok fogására is, mint például a keszeg vagy a süllő.

Összességében az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.14 termék egy nagyszerű választás minden horgász számára, aki megbízható és tartós horogra vágyik. A horog magas minősége, tartóssága és könnyű használhatósága miatt a horgászok egyre többet használják ezt a típusú horogat. Ha szeretnél egy jó minőségű, tartós és könnyen használható horogot, akkor az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.14 termék tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák