L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1/0 5G

Külső raktáron
Cikkszám: EF-59102-050
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 1/0
890 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-050
Horogméret: 1/0
Kiszerelés: 4 db/csomag
Súly: 5 g
Típus: Micro jig
Változat: 2316
L&K Micro Jig fej 2316

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak.

A Micro Jig névre keresztelt apró jigek minden komoly kritériumnak megfelelnek, széles méretskálán gyártjuk, így minden igényt kielégítően számos horogméret és ólomtömeg variációval bővítettük az amúgy sem szerény választékot.

Az L&K micro jigek erősek, rugalmasak, kiváló akadást biztosítanak.

Akadók mellett bátran használhatóak. Elakadáskor a kezünkkel rántsunk a feszes zsinóron, ezzel azt érjük el, hogy a horog drasztikus fizikai alakmódosítás nélkül kinyílik kissé, engedve az akadó szorításából. Ezután a kissé kihajló horgot fogóval egyenesítsük vissza eredeti síkjába. Ezzel semmit sem gyengítünk az anyag szerkezetén.

UL, light pecához és a legkisebb plasztikokhoz ajánlott kivitel.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1/0 5G egy olyan horgászati termék, amelyet a horgászok nagyon szeretnek. A termék előnyei között szerepel a magas minőségű anyagok felhasználása, a könnyű súly, az egyszerű használat és az általános megbízhatóság.

A termék méretei 1/0-as fejjel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas a kisebb halak fogására. Az 5 grammos súly pedig a tökéletes súly a sekélyebb vizekben való horgászáshoz. A kicsi méretének köszönhetően pedig kényelmesen elfér a zsebben vagy a horgászdobozban.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1/0 5G rendkívül sokoldalú, és kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez. A forgóval ellátott fej megakadályozza a zsinór csavarodását, így a horgászat még hatékonyabbá válik. Ez a termék azonban nem csak hatékony, hanem nagyon könnyű használni is. Az egyszerű kialakításnak köszönhetően bármelyik horgász könnyen használhatja.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1/0 5G anyagai nagyon tartósak és strapabíróak, így a termék hosszú élettartammal rendelkezik. Az anyagok minősége garantálja a termék tartósságát és megbízhatóságát. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1/0 5G nem csak tartós, de nagyon könnyű is, így a horgászok nem fáradnak el olyan gyorsan, amikor használják.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1/0 5G termék nagy előnye, hogy nagyon sokféle halat lehet vele elkapni. A kicsi mérete és a könnyű súlya miatt kiválóan alkalmas a kisebb halak fogására, de nagyobb halakat is lehet vele fogni. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1/0 5G nagyon sokoldalú, és kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1/0 5G terméknek sok előnye van a horgászok számára, mivel magas minőségű anyagokból készült, egyszerűen használható, és nagyon sokféle halat lehet vele elkapni. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1/0 5G a kicsi mérete és a könnyű súlya miatt kényelmesen elfér a zsebben vagy a horgászdobozban, így mindig kéznél lehet, amikor szükség van rá. Ha egy megbízható, sokoldalú és hatékony horgászati termékre van szükséged, akkor az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1/0 5G a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák