L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-59102-012
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 1

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-012
Horogméret: 1
Kiszerelés: 4 db/csomag
Súly: 2 g
Típus: Micro jig
Változat: 2316
L&K Micro Jig fej 2316

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak.

A Micro Jig névre keresztelt apró jigek minden komoly kritériumnak megfelelnek, széles méretskálán gyártjuk, így minden igényt kielégítően számos horogméret és ólomtömeg variációval bővítettük az amúgy sem szerény választékot.

Az L&K micro jigek erősek, rugalmasak, kiváló akadást biztosítanak.

Akadók mellett bátran használhatóak. Elakadáskor a kezünkkel rántsunk a feszes zsinóron, ezzel azt érjük el, hogy a horog drasztikus fizikai alakmódosítás nélkül kinyílik kissé, engedve az akadó szorításából. Ezután a kissé kihajló horgot fogóval egyenesítsük vissza eredeti síkjába. Ezzel semmit sem gyengítünk az anyag szerkezetén.

UL, light pecához és a legkisebb plasztikokhoz ajánlott kivitel.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g a horgászok által régóta várt áttörést hozza a cseburaska horgászat terén. A termék egyedi formája és kiváló minősége miatt azonnal felkelti a figyelmet. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g a lehető legjobb minőséget nyújtja a horgászoknak, így nem kell aggódniuk a csali elvesztése miatt. A termék kiválóan alkalmas a sügér, a pisztráng és a balin horgászatára is.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g kiválóan használható a mélyebb vizekben is, mivel a termék súlya 1-2 gramm. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g a tökéletes választás a kisebb halakra, mivel kis mérete miatt a nagyobb halak nem fognak rákapni. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g kiválóan alkalmas az élő csalikhoz és a mesterséges csalikhoz is, így bármilyen típusú halat lehet vele fogni.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g egy nagyon tartós termék, amely hosszú élettartamot biztosít a horgászok számára. A termék anyaga kiváló minőségű, ami azt jelenti, hogy nem fog elrepedni, és nem fogja elveszíteni a formáját sem a horgászat során. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g rendkívül stabil, ami azt jelenti, hogy a csali nem fog elmozdulni a horogról, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a hal nem fog kiszabadulni.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g egy rendkívül könnyen használható termék, amelyet bármilyen horgász könnyen használhat. A termék formája lehetővé teszi, hogy könnyen cseréljük a csalit, és hogy a horog könnyen beakadjon a halak szájába. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g kis mérete miatt kiválóan használható a kisebb vizekben is, így a horgászok könnyen elérhetik a halakat.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g egy nagyon értékes termék, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A termék kiválóan alkalmas a horgászok számára, akik a cseburaska horgászatban keresik az élményt. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan halat fognak, így élvezhetik a horgászat minden pillanatát. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 1 2g egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák