L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 2G

Külső raktáron
Cikkszám: EF-59102-022
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2
890 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-022
Horogméret: 2
Kiszerelés: 4 db/csomag
Súly: 2 g
Típus: Micro jig
Változat: 2316
L&K Micro Jig fej 2316

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak.

A Micro Jig névre keresztelt apró jigek minden komoly kritériumnak megfelelnek, széles méretskálán gyártjuk, így minden igényt kielégítően számos horogméret és ólomtömeg variációval bővítettük az amúgy sem szerény választékot.

Az L&K micro jigek erősek, rugalmasak, kiváló akadást biztosítanak.

Akadók mellett bátran használhatóak. Elakadáskor a kezünkkel rántsunk a feszes zsinóron, ezzel azt érjük el, hogy a horog drasztikus fizikai alakmódosítás nélkül kinyílik kissé, engedve az akadó szorításából. Ezután a kissé kihajló horgot fogóval egyenesítsük vissza eredeti síkjába. Ezzel semmit sem gyengítünk az anyag szerkezetén.

UL, light pecához és a legkisebb plasztikokhoz ajánlott kivitel.

Az L&K márkájú 'L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 2G' egy nagyszerű és megbízható horgászati eszköz, amely minden horgász számára megkönnyíti a horgászatot. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. A magas minőségi szabványoknak köszönhetően, az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 2G egyedülálló előnyöket kínál a horgászok számára.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 2G rendkívül könnyű, csak 2,2 gramm súlya van, így könnyen és kényelmesen használható. A termék kialakításának köszönhetően, a horgászoknak könnyedén lehet vele dolgozni, és a vízben is nagyon jól mozgatható. A termék mérete 2,316 mm, így ideális választás a kisebb halak horgászatához.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 2G által kínált előnyök között szerepel a pontosság és a hatékonyság is. A termék kialakítása lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb horgászatot. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 2G különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog a lehető legjobb pozícióba kerüljön, így nagyobb eséllyel kapunk el a halakat.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 2G ideális választás a twisterfej cseburaska horgászathoz. A termék kialakítása lehetővé teszi, hogy a twisterfej könnyedén és hatékonyan mozogjon a vízben, így nagyobb eséllyel kapunk el a halakat. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 2G kiválóan alkalmas az édesvízi és a sósvízi horgászatra is.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 2G nagyszerű választás minden horgász számára, aki értékeli a minőséget és az eredményességet. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 2G számos előnnyel rendelkezik, és ideális választás minden horgász számára, aki hatékonyan és eredményesen szeretne horgászni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák