L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 5g

Külső raktáron
Cikkszám: EF-59102-125
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2
890 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-125
Horogméret: 2
Kiszerelés: 4 db/csomag
Súly: 5 g
Típus: Micro jig
Változat: 2316
L&K Micro Jig fej 2316

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak.

A Micro Jig névre keresztelt apró jigek minden komoly kritériumnak megfelelnek, széles méretskálán gyártjuk, így minden igényt kielégítően számos horogméret és ólomtömeg variációval bővítettük az amúgy sem szerény választékot.

Az L&K micro jigek erősek, rugalmasak, kiváló akadást biztosítanak.

Akadók mellett bátran használhatóak. Elakadáskor a kezünkkel rántsunk a feszes zsinóron, ezzel azt érjük el, hogy a horog drasztikus fizikai alakmódosítás nélkül kinyílik kissé, engedve az akadó szorításából. Ezután a kissé kihajló horgot fogóval egyenesítsük vissza eredeti síkjába. Ezzel semmit sem gyengítünk az anyag szerkezetén.

UL, light pecához és a legkisebb plasztikokhoz ajánlott kivitel.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 5g egy valóban érdekes és innovatív termék a horgászok számára. Ez a kis jig fej nagyban megkönnyíti a halak megtalálását és fogását a vízben, azáltal, hogy egyedülálló tervezési funkciókkal rendelkezik.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 5g terméket a legjobb minőségű anyagokból készítik, amelyeket a legmodernebb technológiával gyártanak. A termék könnyű, de erős, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig fáradtság nélkül használják. A jig fej kialakítása a lehető legjobb halfej imitációkat teszi lehetővé, ami szintén segít a halak megtalálásában.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 5g mérete 2 és 5 gramm között van, így kiválóan alkalmas kisebb halak fogására. A kis méret azonban nem befolyásolja a termék hatékonyságát. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 5g nagyon jól működik a kis tavakban és folyókban, ahol a kisebb halak aktívak, és a fogásukat nehéz lehet elérni más módszerekkel.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 5g egy valóban sokoldalú termék, amely számos halászmódszerhez használható. A termék jól működik a spinninggel, az ultra light horgászattal és a jigginggel egyaránt. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 5g fejlesztése során a tervezők figyelembe vették a horgászok igényeit és kényelmét, így a termék rendkívül könnyű kezelni.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 5g termék előnyei közé tartozik az alacsony súly, a halfej imitációja, a sokoldalúság és az élethű mozgása. A termékkel könnyen és hatékonyan lehet halat fogni, ami szinte minden horgász álma. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 5g egy valóban értékes eszköz a horgászok számára, amely segít abban, hogy a halászat élménye még élvezetesebb és eredményesebb legyen.

Összességében az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 5g egy igazán kiváló termék a horgászok számára. A termék kis mérete és sokoldalúsága lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan fogjanak kisebb halakat. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 2 5g termék minden horgász számára ajánlott, aki szereti az innovatív és hatékony horgászmódszereket.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák