L&K MICRO JIG 2316 FEJ 4 1G

Külső raktáron
Cikkszám: EF-59102-041
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4
890 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-041
Horogméret: 4
Kiszerelés: 4 db/csomag
Súly: 1 g
Típus: Micro jig
Változat: 2316
L&K Micro Jig fej 2316

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak.

A Micro Jig névre keresztelt apró jigek minden komoly kritériumnak megfelelnek, széles méretskálán gyártjuk, így minden igényt kielégítően számos horogméret és ólomtömeg variációval bővítettük az amúgy sem szerény választékot.

Az L&K micro jigek erősek, rugalmasak, kiváló akadást biztosítanak.

Akadók mellett bátran használhatóak. Elakadáskor a kezünkkel rántsunk a feszes zsinóron, ezzel azt érjük el, hogy a horog drasztikus fizikai alakmódosítás nélkül kinyílik kissé, engedve az akadó szorításából. Ezután a kissé kihajló horgot fogóval egyenesítsük vissza eredeti síkjába. Ezzel semmit sem gyengítünk az anyag szerkezetén.

UL, light pecához és a legkisebb plasztikokhoz ajánlott kivitel.

A L&K MICRO JIG 2316 FEJ 4 1G egy olyan jellegzetes termék, amely a horgászok körében rendkívül népszerűvé vált. Ez a termék egy olyan cseburaska, amely kifejezetten a jig-twisterfejekhez tervezett, és segít abban, hogy a halakat hatékonyan és gyorsan meg tudjuk fogni.

A cseburaska mérete nagyon fontos szerepet játszik a horgászatban, és a L&K MICRO JIG 2316 FEJ 4 1G mérete tökéletesen megfelel a horgászok igényeinek. Ez a termék 4-as méretű, és 1 gramm súlyú, így könnyű használni és nagyon hatékony a kisebb halak és a keszegfélék fogásában.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 4 1G több előnnyel is rendelkezik, ami miatt a horgászok kedvenc terméke lett. Az egyik legfontosabb előnye, hogy a cseburaska rendkívül tartós és erős, így hosszú időn keresztül használható. Ezen kívül a cseburaska rendkívül precíz és könnyű, így nagyon könnyű vele horgászni.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 4 1G nagyon hatékony a jig-twisterfejek használata során is. A cseburaska kialakítása lehetővé teszi a jig-twisterfejek könnyű csatlakoztatását, és a speciális kialakításának köszönhetően a jig-twisterfejek még hatékonyabbak lesznek.

A termék egyik legfontosabb előnye azonban az, hogy rendkívül könnyen használható. Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 4 1G könnyen csatlakoztatható a horgászbotokhoz, és nagyon könnyen használható a horgászat során. Az egyszerű használat és a hatékonyság kombinációja miatt ez a termék a horgászok körében rendkívül népszerűvé vált.

Összességében elmondható, hogy az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 4 1G egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Az erős és tartós kialakításának köszönhetően hosszú időn keresztül használható, és a könnyű használhatóságának köszönhetően nagyon hatékony a horgászat során. A kiváló minőség és a hatékonyság kombinációja miatt az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 4 1G a horgászok egyik kedvenc terméke lett.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák