L&K MICRO JIG 2316 FEJ 6 1g

Külső raktáron
Cikkszám: EF-59102-161
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6
756 Ft 890 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-161
Horogméret: 6
Kiszerelés: 4 db/csomag
Súly: 1 g
Típus: Micro jig
Változat: 2316
L&K Micro Jig fej 2316

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak.

A Micro Jig névre keresztelt apró jigek minden komoly kritériumnak megfelelnek, széles méretskálán gyártjuk, így minden igényt kielégítően számos horogméret és ólomtömeg variációval bővítettük az amúgy sem szerény választékot.

Az L&K micro jigek erősek, rugalmasak, kiváló akadást biztosítanak.

Akadók mellett bátran használhatóak. Elakadáskor a kezünkkel rántsunk a feszes zsinóron, ezzel azt érjük el, hogy a horog drasztikus fizikai alakmódosítás nélkül kinyílik kissé, engedve az akadó szorításából. Ezután a kissé kihajló horgot fogóval egyenesítsük vissza eredeti síkjába. Ezzel semmit sem gyengítünk az anyag szerkezetén.

UL, light pecához és a legkisebb plasztikokhoz ajánlott kivitel.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 6 1g egy kiváló minőségű cseburaska, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a termék a L&K márka egyik legjobb terméke, amelyet a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően gyártanak.

A L&K MICRO JIG 2316 FEJ 6 1g kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak. A termék nagyon könnyű, így a horgászok számára nagyon kényelmes használni. A 6-os méretű horog ideális a kisebb halak fogásához.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 6 1g nagyon könnyen használható. Egyszerűen csak a horgászzsinórra kell felfűzni, és már kész is a használatra. A termék kiválóan alkalmas a jigging technikájához, amelynek során a horogat a vízfenéken mozgatjuk, hogy a halak felkeltse a figyelmüket és csalogassuk őket a csalira.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 6 1g nagyon sok előnnyel rendelkezik. A termék kiváló minőségű anyagokból készül, így tartós és ellenálló a kopásnak. A könnyű súlyának köszönhetően nagyon kényelmes használni, és a 6-os méretű horog ideális a kisebb halak fogásához. Emellett a termék kiválóan alkalmas a jigging technikájához, amely nagyon hatékony a halak csalogatására.

Az L&K MICRO JIG 2316 FEJ 6 1g nagyon keresett termék a horgászok körében. A termék kiváló minőségű anyagokból készül, és nagyon hatékony a halak csalogatására. A könnyű súlyának köszönhetően nagyon kényelmes használni, és a 6-os méretű horog ideális a kisebb halak fogásához. Ha szereted a horgászatot, akkor mindenképpen ajánljuk ezt a terméket, hogy még több sikert érj el a halak fogásában.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák