L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 2G

Készleten
Cikkszám: EF-59102-212
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 1
756 Ft 890 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-212
Horogméret: 1
Kiszerelés: 4 db/csomag
Súly: 2 g
Típus: Micro jig
Változat: 2412
L&K Micro Jig fej 2412

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak.

A Micro Jig névre keresztelt apró jigek minden komoly kritériumnak megfelelnek, széles méretskálán gyártjuk, így minden igényt kielégítően számos horogméret és ólomtömeg variációval bővítettük az amúgy sem szerény választékot.

Az L&K micro jigek erősek, rugalmasak, kiváló akadást biztosítanak.

Akadók mellett bátran használhatóak. Elakadáskor a kezünkkel rántsunk a feszes zsinóron, ezzel azt érjük el, hogy a horog drasztikus fizikai alakmódosítás nélkül kinyílik kissé, engedve az akadó szorításából. Ezután a kissé kihajló horgot fogóval egyenesítsük vissza eredeti síkjába. Ezzel semmit sem gyengítünk az anyag szerkezetén.

UL, light pecához és a legkisebb plasztikokhoz ajánlott kivitel.

Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 2G a horgászok számára készült, kiváló minőségű termék, amely lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyabb és eredményesebb legyen a horgászat. Ez a fej kifejezetten jiggingre és twisterre készült, és segít a horgászoknak abban, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a vízben.

A termék előnyei között megtaláljuk a pontos és hatékony dobást, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a lehető legtöbb halat fogjanak. A szerkezet könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően a horgászok könnyedén használhatják, anélkül hogy fáradtságot okozna nekik. A fej 1-2 gramm súlyú, így a horgászoknak lehetősége van a halak mélységeinek felderítésére és a víz különböző rétegeiben való horgászatra.

Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 2G nagy előnye, hogy sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos horog és súly kombináció. A fej nagyobb érzékenységet biztosít a horgászok számára, így tisztább képet kaphatnak a vízben rejlő halakról. Emellett a fejnek kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb mélységekbe is eljussanak, ahol a halak gyakran tartózkodnak.

Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 2G a horgászok számára kínálja a legmagasabb minőséget, és a tartósság szempontjából is kiemelkedő. A termék anyaga kiváló minőségű, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a termék kopásáról vagy elhasználódásáról. Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 2G egy olyan termék, amelyet a horgászok évtizedekig használhatnak, anélkül hogy bármilyen probléma merülne fel.

Összességében az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 2G egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a horgászok számára készült. A termék előnyei közé tartozik a pontos dobás, a hatékony horgászat, a könnyű és kompakt kialakítás, a nagyobb érzékenység, a magas tartósság és a kiváló minőség. A termék mérete 1-2 gramm, amely lehetővé teszi a halak mélységeinek felderítését és a víz különböző rétegeiben való horgászatot. Ha hatékonyabb és eredményesebb horgászatot szeretne, akkor az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 2G a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák