L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 5G

Külső raktáron
Cikkszám: EF-59102-215
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 1

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-215
Horogméret: 1
Kiszerelés: 4 db/csomag
Súly: 5 g
Típus: Micro jig
Változat: 2412
L&K Micro Jig fej 2412

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak.

A Micro Jig névre keresztelt apró jigek minden komoly kritériumnak megfelelnek, széles méretskálán gyártjuk, így minden igényt kielégítően számos horogméret és ólomtömeg variációval bővítettük az amúgy sem szerény választékot.

Az L&K micro jigek erősek, rugalmasak, kiváló akadást biztosítanak.

Akadók mellett bátran használhatóak. Elakadáskor a kezünkkel rántsunk a feszes zsinóron, ezzel azt érjük el, hogy a horog drasztikus fizikai alakmódosítás nélkül kinyílik kissé, engedve az akadó szorításából. Ezután a kissé kihajló horgot fogóval egyenesítsük vissza eredeti síkjába. Ezzel semmit sem gyengítünk az anyag szerkezetén.

UL, light pecához és a legkisebb plasztikokhoz ajánlott kivitel.

Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 5G egy olyan horgászati termék, amely a modern horgásztechnikákra szabott. A termék a L&K márkára jellemző minőséget és megbízhatóságot kínálja, lehetővé téve a horgászok számára, hogy sikeresen elkapják a különféle halakat.

Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 5G egy kiváló minőségű jig-twisterfej, amely tökéletesen alkalmas a cseburaska horgászatra. Az 5 grammos súlyának köszönhetően, a termék könnyen horgászható, és kiválóan alkalmas a kisebb halak fogására.

A termék 12 milliméteres méretű, ami azt jelenti, hogy kis helyen elfér és könnyen tárolható. Emellett, az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 5G termék szilárd és tartós anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és a horgászok hosszú távon élvezhetik a felhasználását.

A termék előnyei között szerepel az is, hogy a jig-twisterfej kialakítása lehetővé teszi a horog gyors cseréjét, így a horgászok könnyedén alkalmazhatják a különféle horogméreteket és típusokat. Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 5G termék kiváló minőségű és megbízható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ezt a terméket használva, sikeresen elkapják a kívánt halakat.

Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 5G termék további előnye, hogy a termék kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog különféle módon legyen rögzítve, így a horgászok a halak aktivitásának és az adott helyzetnek megfelelően változtathatják a horgásztechnikájukat.

Összességében, az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 5G egy kiváló minőségű és megbízható horgászati termék, amely kiválóan alkalmas a cseburaska horgászatra. A termék kis mérete, tartóssága és kiváló minősége miatt, az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 5G egy olyan termék, amelyet a horgászok bármikor bátran használhatnak, és amely segítséget nyújt a sikeres halászathoz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák