L&K MICRO JIG 2412 FEJ 6 3g

Készleten
Cikkszám: EF-59102-163
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6
890 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-163
Horogméret: 6
Kiszerelés: 4 db/csomag
Súly: 3 g
Típus: Micro jig
Változat: 2412
L&K Micro Jig fej 2412

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak.

A Micro Jig névre keresztelt apró jigek minden komoly kritériumnak megfelelnek, széles méretskálán gyártjuk, így minden igényt kielégítően számos horogméret és ólomtömeg variációval bővítettük az amúgy sem szerény választékot.

Az L&K micro jigek erősek, rugalmasak, kiváló akadást biztosítanak.

Akadók mellett bátran használhatóak. Elakadáskor a kezünkkel rántsunk a feszes zsinóron, ezzel azt érjük el, hogy a horog drasztikus fizikai alakmódosítás nélkül kinyílik kissé, engedve az akadó szorításából. Ezután a kissé kihajló horgot fogóval egyenesítsük vissza eredeti síkjába. Ezzel semmit sem gyengítünk az anyag szerkezetén.

UL, light pecához és a legkisebb plasztikokhoz ajánlott kivitel.

A L&K MICRO JIG 2412 FEJ 6 3g a horgászok egyik kedvenc eszköze, amelyet a L&K márka olyan minőségi anyagokból készített, amelyek garantálják a tartósságot és a hatékonyságot. A termék kifejezetten a jigging technikához készült, és kiválóan alkalmas a tengeri és édesvízi horgászathoz egyaránt.

A L&K MICRO JIG 2412 FEJ 6 3g a tökéletes megoldás azok számára, akik a legkisebb részletekre is odafigyelnek, és a legjobb eredményeket szeretnék elérni. A termék egy könnyű és hatékony jigfej, amelynek a súlya mindössze 3 gramm. A mérete 6-as, így kiválóan alkalmas a kisebb halak fogására.

Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 6 3g előnye, hogy rendkívül könnyű, így a horgászok könnyedén és hatékonyan tudnak vele dolgozni, anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna nekik. A termék kis mérete miatt könnyen elfér bármilyen horgászdobozban, így mindig kéznél lehet.

A termék előnye, hogy a L&K márka kifejezetten a horgászok igényeihez alakította. A jigfej kiváló minőségű anyagokból készült, így a tartóssága és hatékonysága garantált. A termék kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok a jigging technikát alkalmazzák, amelynek köszönhetően a halakat hatékonyabban lehet megragadni.

Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 6 3g előnye, hogy a termék rendkívül sokoldalú. A termék kiválóan alkalmas a tengeri és édesvízi horgászathoz is, így a horgászok bármilyen helyzetben felhasználhatják. A termék hatékonyan segíti a horgászokat a kisebb halak fogásában, így a horgászat élménye maximális lehet.

Összességében elmondható, hogy az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 6 3g egy kiváló minőségű termék, amely rendkívül sok előnnyel rendelkezik. A termék kis mérete, könnyű súlya és hatékonysága miatt a horgászok egyik kedvenc eszköze lehet. Az L&K márka kifejezetten a horgászok igényeihez alakította a terméket, így garantált a tartóssága és hatékonysága. Ha szeretnél hatékonyan horgászni, akkor az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 6 3g a tökéletes választás lehet!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák