L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 9g

Külső raktáron
Cikkszám: EF-59102-530
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2/0

1050 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-530
Horogméret: 2/0
Kiszerelés: 2 db/csomag
Súly: 9 g
Típus: Fish Head Jig

L&K Fish Head jig fej

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak!

A micro jigek mellett a nagyobb plasztikcsalik alkalmazását teszik lehetővé meglehetősen új formában a halfej alakú L&K twisterfejek.

Hiánypótló - a piacon eddig alig fellelhető - termékünk egy teljesen egyedi megjelenést fog kölcsönözni az a használni kívánt twisternek, vagy gumihalnak.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy az élénk színek helyes kombinációja a twisterfej esetében is pozitívan képes befolyásolni a horgászat eredményességét, a kapások számát.

A fej mellett a horog minősége, alakja is figyelemre méltó. A horogszáron található kis kampó vékony keresztmetszete nem feszíti szét a keményebb szilikonból készült plasztikcsalikat sem, mindemellett tökéletesen stabil, jó tartást biztosít.

A horog nagy öble nem enged a fárasztás alatt, annak kiakadásától nem kell tartanunk. Hegye, kifogástalan akadást eredményez!

A L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 9g egy olyan horgász termék, amelyet minden horgász érdemes kipróbálni. Ez a termék kiváló minőségű és tartós anyagok felhasználásával készült, így biztosítva a maximális tartósságot és megbízhatóságot minden horgászatra. Ez a termék a horgászok minden igényét kielégíti, és kiváló minőségű alkatrészeket tartalmaz, amelyek garantálják a maximális teljesítményt a vízben.

A L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 9g nagyszerű választás minden horgász számára, aki szereti a twisterfejeket és a cseburaskákat. Ez a termék kiváló minőségű, erős acélból készült, amely ellenáll a rozsdásodásnak és a korróziónak, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot minden horgászatra.

Ez a termék 2/0 méretű, és 9 grammos súlyú, ami azt jelenti, hogy könnyen használható és kezelhető a vízben. A kis súly miatt kiválóan alkalmas a sekélyebb vízben történő horgászatra, és a cseburaska kialakítása miatt kiválóan alkalmas a ragadozó halak csalogatására.

A L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 9g nagyon sok előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A cseburaskák kialakítása miatt könnyen mozgatható a vízben, és a twisterfejekkel kombinálva kiválóan alkalmas a ragadozó halak csalogatására. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot minden horgászatra.

A L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 9g további előnyei közé tartozik a könnyű kezelhetőség és a kis súly, amely lehetővé teszi a hosszabb ideig történő horgászatot. A termék kialakítása és mérete kiválóan alkalmas a sekélyebb vízben történő horgászatra, és a cseburaska kialakítása lehetővé teszi a ragadozó halak könnyebb csalogatását.

Összességében, a L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 9g egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely minden horgász számára ajánlott. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot, és a kialakítása és mérete kiválóan alkalmas a sekélyebb vízben történő horgászatra. Ha ragadozó halakat szeretnél csalogatni, akkor a L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 9g a legjobb választás. Próbáld ki, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák