L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 6g

Készleten
Cikkszám: EF-59102-515
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 3/0
1050 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-515
Horogméret: 3/0
Kiszerelés: 2 db/csomag
Súly: 6 g
Típus: Fish Head Jig

L&K Fish Head jig fej

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak!

A micro jigek mellett a nagyobb plasztikcsalik alkalmazását teszik lehetővé meglehetősen új formában a halfej alakú L&K twisterfejek.

Hiánypótló - a piacon eddig alig fellelhető - termékünk egy teljesen egyedi megjelenést fog kölcsönözni az a használni kívánt twisternek, vagy gumihalnak.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy az élénk színek helyes kombinációja a twisterfej esetében is pozitívan képes befolyásolni a horgászat eredményességét, a kapások számát.

A fej mellett a horog minősége, alakja is figyelemre méltó. A horogszáron található kis kampó vékony keresztmetszete nem feszíti szét a keményebb szilikonból készült plasztikcsalikat sem, mindemellett tökéletesen stabil, jó tartást biztosít.

A horog nagy öble nem enged a fárasztás alatt, annak kiakadásától nem kell tartanunk. Hegye, kifogástalan akadást eredményez!

A L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 6g egy igazán kiváló minőségű horgászati termék, amelyet a horgászok számára terveztek. A termék rendkívül sok előnnyel rendelkezik, amelyek közül a legfontosabbakat most bemutatom.

Ez a horgászati termék kiváló minőségű alapanyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A termék kialakítása kifejezetten a jig-twisterfej horgászatára lett tervezve, így ennek a módszernek a kedvelői biztosan megtalálják benne az ideális eszközt.

A L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 6g szinte bármilyen halak horgászatára alkalmas, úgy mint ponty, süllő, csuka, harcsa, kárász és sok más hal. A termék mérete 3/0 és 6g, ami azt jelenti, hogy tökéletesen alkalmas a kisebb és közepes méretű halak horgászatára.

A termék előnye, hogy nagyon könnyű, így a horgászok nagyon kényelmesen tudják használni. A termék ergonomikus kialakítása és kényelmes fogása garantálja a horgászok számára a kényelmes és hatékony horgászatot.

A termék kialakítása és anyaghasználata garantálja a hosszú élettartamot, így a horgászok sokáig élvezhetik a termék előnyeit. A termék könnyen karbantartható és tisztítható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a termék karbantartásával kapcsolatban.

A L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 6g termék rendkívül sokoldalú és könnyen alkalmazható, így a horgászok számos helyen használhatják. A termék nagyon hatékony a tavon, a folyóban és az óceánban egyaránt.

A termék előnyei között szerepel még a könnyű használat és a nagyon hatékony horgászati eredmények. A termék nagyon jó minőségű, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a termék hosszú élettartamú és megbízható.

Összességében a L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 6g egy kiváló minőségű horgászati termék, amely számos előnnyel rendelkezik. A termék könnyen használható, hatékony és sokoldalú. A termék garantálja a horgászok számára a kényelmes és hatékony horgászatot, és biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Ha szereted a horgászatot és keresed a legjobb minőségű horgászati termékeket, akkor a L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 6g termék az, amire szükséged van!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák