MARUTO ''ODZ'' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 5 (10PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44100-005
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 5
1390 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44100-005
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 5
Szín: Matt fekete
Változat: Dropshot

Maruto ODZ ZH15 Dropshot horog

A Japán Maruto legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy drop shot horog a 64 shot.

A módszer lényege, hogy végólmunk fölé kötjük horgunkat, ami így szabadon mozog, amellett, hogy ólmunk helyben marad. Nagy pontossággal meg tudjuk horgászni a kiszemelt helyet és ami a legfontosabb, csalink hosszú időn keresztül ezen a területen marad. Egészen addig játszhatunk a csalinkkal, amíg az ólmot el nem húzzuk onnan.

Hagyományos pergetés esetében előfordul, hogy csalink csak pár másodpercet tölt a "veszélyzónában", ahol a kapást reméljük, mivel a bevontatás során gyorsan elhúzzuk onnan.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős! Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A MARUTO "ODZ" HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 5 (10PCS/BAG) egy kiváló minőségű horog, amely kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve. Ez a horog a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőségű terméket kapod.

Az "ODZ" HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 5 (10PCS/BAG) egy különleges matt feketével borított horog, amely nagyon vonzó lehet a különböző halak számára. Az ODZ horog egyedülálló kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű és hatékony halászatot.

Az ODZ horog mérete 15, ami azt jelenti, hogy nagyon sokféle halat lehet vele fogni, legyen az akár kisebb hal vagy nagyobb ragadozó hal. A horog mérete és kialakítása azt is lehetővé teszi, hogy könnyen alkalmazkodjon az adott horgászmódszerhez, így a horgászok mindenféle horgászmódszerrel használhatják.

Az ODZ horog nagyon tartós és megbízható, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig használható. Az anyagok, amelyekből készült, biztosítják a tartósságot, és megakadályozzák, hogy a horog szétváljon vagy meghajoljon. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a horog törése miatt, és biztosak lehetnek benne, hogy a horog hatékonyan működik majd.

Az ODZ horog nagyon könnyű és kényelmes használni, ami nagyon fontos a horgászok számára. A könnyű használat lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan és könnyen halásszanak, anélkül, hogy fáradtak lennének vagy nehézségekbe ütköznének a használat során.

Az ODZ horog nagyon sokoldalú termék, amelyet a horgászok számos különböző célra használhatnak. Az ODZ horog alkalmas a sügér, a süllő, a csuka, a ponty és másféle halak fogására is. A különböző halak számára a horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű és hatékony fogni.

Az ODZ horog használata nagyon egyszerű és könnyen alkalmazható. A horgászoknak csak meg kell válogatniuk a megfelelő horogméretet, majd fel kell szerelniük a horogot a megfelelő csalival. A horog nagyon hatékonyan működik, így a horgászok könnyen és hatékonyan fognak tudni halászni.

Az ODZ horog egy nagyon jó minőségű termék, amelyet a horgászok bátran használhatnak. A horog megbízható, tartós és hatékony működésű, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a halászatuk sikeres lesz. Az ODZ horog kiváló választás a horgászok számára, akik hatékonyan és eredményesen akarnak halászni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák