MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 3 (25PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44111-003
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 3
1890 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44111-003
Kiszerelés: 25 db/csomag
Méret: 3
Szín: Arany
Változat: Szakállas
A Japán Maruto cég legújabb termékei a DK széria horgai. Figyelem, japán méretezéssel! A DK-10 egy kiváló békéshalas horog. Legfőbb jellemzője, hogy igen öblös, hegye hosszan visszahajlik, szára rövid.
Ennek az akadás szempontjából van lényege. Egy megfelelő akadás után így a legkisebb az esélye annak, hogy horgon lévő hal leakad.

Csali választást tekintve az egyik leginkább hozzá való csali a kukorica, öblös formájához ez illik leginkább.
De tökéletesen megfelel csontihoz és gilisztához is, sőt mi több, ennek a széles öblös formának köszönhetően bojlit is fűzhetünk mellé.
Jó választás a szilikonos csalitüskékhez, vagy a szilikonos hajszálelőkékhez.

Anyaga könnyű, így a megfelelő popuppal, vagy balanszírozott csalival egy halak által könnyen felszippantható kombináció hozhat ki belőle.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 3 (25PCS/BAG) egy kiváló minőségű horgászeszköz, amely minden horgász számára szükséges a sikerhez. A termék egy nagyobb méretű horog, amely ideális a nagyobb halak fogására. A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 3 (25PCS/BAG) egy fekete színű horog, amely könnyen illeszkedik különböző környezetekhez, így a halak nem fogják észrevenni, hogy a horog jelen van.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 3 (25PCS/BAG) anyaga nagyon tartós és erős, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a horog nem fog eltörni a halak harapása közben. A termék mérete 10-es, ami azt jelenti, hogy a horog átmérője kb. 1,3 mm. Ez a méret ideális a nagyobb halak fogására, mint például a ponty, amur vagy akár a süllő.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 3 (25PCS/BAG) előnye, hogy nagyon könnyű kezelni, így a horgászok könnyen be tudják állítani a horog méretét és formáját a kívánt halakhoz. A termék nagyon sokoldalú, így bármilyen típusú horgászathoz használható, mint például a feeder horgászathoz, vagy akár a pontyhorgászathoz is.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 3 (25PCS/BAG) egy nagyon gazdaságos megoldás a horgászok számára, mivel a csomagban 25 darab horog található, így a horgászok nem kell aggódniuk a horogok kifogyása miatt. A termék ára nagyon vonzó, így a horgászok nem kell sokat költeniük a horgászfelszerelésekre.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 3 (25PCS/BAG) egy olyan horog, amelyet a horgászok biztosan imádni fognak. A termék kiváló minőségű, erős és tartós, amely biztosítja a horgászok számára a sikeres halászatot. A termék nagyon sokoldalú, könnyen kezelhető és gazdaságos megoldás a horgászok számára. Ha valaki a legjobb eredményeket akarja elérni a horgászatban, akkor a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 3 (25PCS/BAG) a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák