MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 8 (21PCS/BAG)

Külső raktáron
Cikkszám: EF-44111-008
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8
1890 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44111-008
Kiszerelés: 21 db/csomag
Méret: 8
Szín: Arany
Változat: Szakállas
A Japán Maruto cég legújabb termékei a DK széria horgai. Figyelem, japán méretezéssel! A DK-10 egy kiváló békéshalas horog. Legfőbb jellemzője, hogy igen öblös, hegye hosszan visszahajlik, szára rövid.
Ennek az akadás szempontjából van lényege. Egy megfelelő akadás után így a legkisebb az esélye annak, hogy horgon lévő hal leakad.

Csali választást tekintve az egyik leginkább hozzá való csali a kukorica, öblös formájához ez illik leginkább.
De tökéletesen megfelel csontihoz és gilisztához is, sőt mi több, ennek a széles öblös formának köszönhetően bojlit is fűzhetünk mellé.
Jó választás a szilikonos csalitüskékhez, vagy a szilikonos hajszálelőkékhez.

Anyaga könnyű, így a megfelelő popuppal, vagy balanszírozott csalival egy halak által könnyen felszippantható kombináció hozhat ki belőle.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 8 (21PCS/BAG) egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a horog a MARUTO márkájú egyik legjobb terméke, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A DK-10 típusú horog a legmegbízhatóbb és legtartósabb horog, amelyet a piacon találhatunk. A horogot speciálisan a jig-twisterfej és cseburaska horgászatához tervezték.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 8 (21PCS/BAG) egy olyan horog, amelyet minden horgász imádni fog. Az első dolog, amit észre fogsz venni, amikor meglátod ezt a horogot, az a minőségi anyagok. A horog erős és tartós, ami azt jelenti, hogy sok évig fog szolgálni téged. Az anyagok kiválasztásakor a MARUTO a legjobb minőséget választotta, hogy biztosítsa a horgászok számára a legjobb élményt.

Az egyik legjobb dolog a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 8 (21PCS/BAG) termékben az, hogy rendkívül sokoldalú. A horogot bármilyen halra használhatod, és bármilyen típusú horgászatnál használhatod. Az 8-as méretű horog a közepes méretű halakra lett optimalizálva, így kiválóan alkalmas a sügér, a ponty, a keszeg vagy a süllő horgászatára.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 8 (21PCS/BAG) termékhez 21 darab horog tartozik, amelyek mindegyike nagy előnyt jelent a horgászat során. A horog fekete színű, amely lehetővé teszi, hogy a halak ne vegyék észre, amikor a horog közel van hozzájuk. Ez a szín a legjobb választás, ha tiszta vízben horgászol.

Ha azt szeretnéd, hogy a horgászatod sikeres legyen, akkor a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 8 (21PCS/BAG) termék a legjobb választás számodra. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, sokoldalú, és nagyon hatékony. Ha szereted a horgászatot, akkor ez a horog nem hiányozhat a készletedből.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 8 (21PCS/BAG) termék méretei is nagyon fontosak, ha horgászod. A horog hossza 20 mm, az átmérője pedig 0,9 mm, amely ideális az ilyen típusú horgászathoz. A horog súlya csak 0,14 g, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyű, és nem terheli meg a zsinórod.

Összefoglalva, a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 8 (21PCS/BAG) egy kiváló minőségű horog, amelyet minden horgásznak ajánlunk. A horog nagyon sokoldalú, és kiváló minőségű anyagokból készült. A horog fekete színű, amely lehetővé teszi, hogy a halak ne vegyék észre, amikor a horog közel van hozzájuk. A horog méretei (20 mm hosszú és 0,9 mm átmérőjű) ideálisak az ilyen típusú horgászathoz. Ha szereted a horgászatot, akkor ez a horog nem hiányozhat a készletedből.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák