MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 3 (13PCS/BAG)

Külső raktáron
Cikkszám: EF-44112-003
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 3
1890 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44112-003
Kiszerelés: 13 db/csomag
Méret: 3
Szín: Black Nickel
Változat: Szakáll nélküli
A Japán Maruto cég legújabb termékei a MSG széria horgai. Figyelem, japán méretezéssel! A MSG-01 egy kiváló békéshalas horog. Legfőbb jellemzője, hogy igen öblös, hegye hosszan visszahajlik, szára rövid.
Ennek az akadás szempontjából van lényege. Egy megfelelő akadás után így a legkisebb az esélye annak, hogy horgon lévő hal leakad.

Csali választást tekintve az egyik leginkább hozzá való csali a kukorica, öblös formájához ez illik leginkább.
De tökéletesen megfelel csontihoz és gilisztához is, sőt mi több, ennek a széles öblös formának köszönhetően bojlit is fűzhetünk mellé.
Jó választás a szilikonos csalitüskékhez, vagy a szilikonos hajszálelőkékhez.

Anyaga könnyű, így a megfelelő popuppal, vagy balanszírozott csalival egy halak által könnyen felszippantható kombináció hozhat ki belőle.

A MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 3 (13PCS/BAG) egy fantasztikus horgászati eszköz, ami a horgászok számára számos előnyt kínál. Ez a horgászhorog a legújabb technológiával lett tervezve, hogy biztosítsa az optimális teljesítményt minden horgász számára. A MARUTO horgok kiemelkedő minőségi termékek, melyek nagyon népszerűek a horgászok között. Az MSG-01 Hybrid Black Nickel 3 (13pcs/bag) pedig a legjobb választás, ha kiváló minőségű horgot keres.

Az MSG-01 Hybrid Black Nickel 3 (13pcs/bag) egy nagyon erős és tartós horgászhorog. A nagy szilárdságú ötvözet anyagból készült horog, amely garantálja az élettartamot és az erőt. A horog kiváló minőségű bevonattal rendelkezik, amely védi a horogot az oxidáció és a korrózió ellen. A fekete nikkel bevonat hosszú élettartamot biztosít, és megakadályozza a horog rozsdásodását. Ez a bevonat biztosítja, hogy a horog több évig is kiváló állapotban maradjon.

Az MSG-01 Hybrid Black Nickel 3 (13pcs/bag) horgok nagyon élesek. Ez azt jelenti, hogy sokkal könnyebb lesz a halak befogása. A horgok kimondottan a nehéz horgászmódszerekhez készültek, és tökéletesen alkalmasak a nagy halakhoz való horgászatra is. A horgok nagy pontossággal készülnek, így a halak befogása sokkal könnyebb lesz.

A horog mérete 3-as, így kiválóan alkalmas azokhoz a halakhoz, amelyek nagyobbak, mint az átlagos méretű halak. Az MSG-01 Hybrid Black Nickel 3 (13pcs/bag) horgokat jól lehet használni a tengeri horgászatban, a folyami horgászatban, a tóban horgászatban és bárhol, ahol nagyobb méretű halak foghatók.

Az MSG-01 Hybrid Black Nickel 3 (13pcs/bag) horgok nagyon költséghatékonyak is. Az 13 darabos csomagolás azt jelenti, hogy hosszú időre lesz elegendő horgunk, és nem kell aggódnunk a gyakori horogcserék miatt. Ez a csomagolás tökéletes választás a horgászok számára, akik rendszeresen horgásznak, és mindig szükségük van új horgokra.

Összességében, a MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 3 (13PCS/BAG) egy fantasztikus horgászati eszköz, amely kiváló minőségű, erős, tartós és éles. A horog mérete 3-as, így nagyon sokféle horgászmódszerhez alkalmazható. A nagy szilárdságú ötvözet anyag, a fekete nikkel bevonat és a nagyon éles kialakítás garancia arra, hogy a horog sokáig kiváló állapotban marad. A horog csomagolása pedig rendkívül költséghatékony, és hosszú időre elegendő horgot biztosít a horgászok számára. Ha minőségi horogat keresel, az MSG-01 Hybrid Black Nickel 3 (13pcs/bag) a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák