CRALUSSO CARPower TF Coat 12pcs 12

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46610-012
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 12
780 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46610-012
Kiszerelés: 8 db/cs
Méret: 12
Erő és minőség! A Cralusso 2017-es újdonsága, a CARPower pontyozó horog kifejezetten a nagytestű halak horgászatához lett kifejlesztve.
A magas minőségű acélból, japán precizitással készült horog, teflon bevonatú, melynek köszönhetően rendkívül sima felületű, különleges tapintású horog, lézer élezésű heggyel. Mint minden Cralusso horog, úgy a CARPower is - súlyának és vastagságának pontos adataival - hozzásegíti önt, a horgászatához ideális csali-horog súlykombináció megválasztásához. Kialakításának köszönhetően, bojlok, pelletek rögzítésére, csalitüskés megoldással is használhatjuk.
(forrás:cralusso)

A CRALUSSO CARPower TF Coat 12pcs 12' horog egy olyan kiváló minőségű horgásztermék, melyet a horgászok körében nagyon kedvelnek. A CRALUSSO márka hosszú évek óta a horgászat egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb márkája, mely mindig az új technológiákra és a minőség javítására törekszik. A CRALUSSO CARPower TF Coat 12pcs 12' horog egy olyan termék, ami a horgászok számára számos előnnyel jár, és amelyekről most meg szeretném osztani veletek.

Ez a termék kiváló minőségű, és erős anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal és megbízhatósággal rendelkezik. A horog felülete bevonatot kapott, ami védelmet nyújt a rozsdásodás és a karcolások ellen. A bevonatnak köszönhetően a horog hosszabb ideig tartja meg a kiváló minőségét és könnyebb lesz a tisztítása is. A horog mérete 12', ami kiváló méret a keszeg és egyéb kisebb halak fogásához.

Ez a horog rendkívül könnyű és egyszerű használat, valamint a különleges kialakítása miatt, nagyon hatékony a halak megragadásában. A horog különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a halak könnyen a horgon maradjanak, így nem kell aggódni a lefutó halak miatt. A horog által kínált megbízhatóság és hatékonyság miatt, a horgászok számára biztosítja a maximális élvezetet és sikerélményt a horgászat során.

A CRALUSSO CARPower TF Coat 12pcs 12' horog kiváló minőségű, megbízható, és rendkívül hatékony. A termék kialakítása és mérete a keszeg és más kisebb halak fogásához ideális. Az erős anyagokból készült horog bevonatának köszönhetően, a termék hosszú élettartammal rendelkezik és könnyen tisztítható. A horog különleges kialakítása pedig biztosítja, hogy a halak könnyen a horgon maradjanak, így a horgászok számára garantált a siker élménye.

A CRALUSSO CARPower TF Coat 12pcs 12' horog tehát mindent megad a horgászok számára, amire szükségük van a sikeres horgászathoz. Ha szeretnél egy megbízható és hatékony horogot, amely garantáltan nem okoz csalódást, akkor ez a termék a legjobb választás számodra. A CRALUSSO márka horgásztermékei között mindenki megtalálhatja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő terméket, és a CRALUSSO CARPower TF Coat 12pcs 12' horog egy kiváló példa erre.

Válaszd a CRALUSSO CARPower TF Coat 12pcs 12' horogot, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák