CRALUSSO Chika (16pcs/bag) 15

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46601-015
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 15
670 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46601-015
Kiszerelés: 16 db/csomag
Méret: 15
Szín: BN
Változat: Szakállas
Cralusso Chika horog

Finomszerelékes feeder és úszós horgászok által az egyik legkedveltebb horog forma a Chika. A Japánban készült horog tervezői arra törekedtek, hogy a horog a hegyét, még az erős igénybevételek között is megtartsa. Hogy a Chika horog ne csorbuljon ki, magas karbon tartalmú, edzett acélt használnak a gyártásánál.

Kisebb méretű horgai finomszerelékes horgászathoz, nagyobb horgai, folyóvízi horgászathoz, valamint rablóhalas horgászathoz is ajánlott.

A CRALUSSO Chika (16pcs/bag) 15 egy kiváló minőségű keszegező horog, amelyet a horgászok nagy örömmel használnak. A CRALUSSO márka a horgászat szakértőjeként ismert, és a Chika termékcsaládja kifejezetten a keszegezőknek készült. A horog mérete 15, ami azt jelenti, hogy alkalmas keszegek, kárászok és egyéb kisebb halfajok fogására.

Az első dolog, amit észreveszel a Chika horogokról, az a kiváló minőségű anyaghasználat. A horogok rozsdamentes acélból készültek, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartamuk van, és ellenállnak az oxidációnak és a korróziónak. Ez a magas minőségű anyaghasználat azt jelenti, hogy a horogok nem csak erősek és tartósak, hanem megőrzik élességüket is, így azok könnyen beleszúródnak a halak szájába.

Ezen kívül a Chika horogok különösen könnyen használhatóak. Az ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a horogokat könnyen fel lehet húzni a zsinórra, és nem kell aggódnod, hogy a halak könnyen kicsúsznak belőle. A horogok két különböző kialakítással rendelkeznek: az egyik oldalon van egy hosszú tüske, amely megakadályozza a halak kicsúszását, míg a másik oldalon egy kis horog van, amely biztosítja a helyes tartást.

A CRALUSSO Chika (16pcs/bag) 15 horogok nagyon sokoldalúak. Azok a horgászok, akik szeretik a keszegező horgászatot, mindenképpen meg fogják találni a számításaikat ezzel a termékkel. A horogok alkalmasak az édesvízi és a sós vízi körülményekhez egyaránt. A kis méretük miatt könnyen elrejthetőek, így a halak nem fogják a zsinórjukat észrevenni.

Összességében, a CRALUSSO Chika (16pcs/bag) 15 egy kiváló minőségű, könnyen használható és sokoldalú keszegező horog. Ha szereted a keszegező horgászatot, vagy csak keresel egy jó minőségű horogot, akkor a Chika termékcsalád tökéletes választás lehet számodra. Ne habozz, vásárold meg ma a CRALUSSO Chika horogokat, és élvezd a sikeres halászatot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák