CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND10

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46602-010
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 10

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46602-010
Kiszerelés: 14 db
Méret: 10
Szín: Arany
Finomszerelékes feeder és úszós horgászathoz ajánlott, aranyszínű KOAJI ROUND horog. A japán gyártású, szép íves kialakítású, lapkás horog öblös kiképzése miatt, tűzött csalikhoz ajánlott. A horogszakálla kisebb méretű, mely még az élő csalit épp megakadályozza a horogról való lecsúszásról. Nyújtott hegykiképzésének köszönhetően biztos akadást eredményez az óvatos halaknál is. Napjainkban egyre jobban terjed a matt, semleges színű horog, pedig több vizen épp a csillogó, arany és ezüstszínű horgok használata eredményesebb.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND10 egy kiváló minőségű horog, amelyet speciálisan a keszegezésre terveztek. Ez a horog rendkívül hatékonyan dolgozik a keszegekkel és más kisebb halakkal, és nagyszerű választás minden olyan horgásznak, aki szeretne sikeresen keszegezni.

Az egyik legfontosabb előnye a CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND10-nek az a kiváló minőségű anyag, amelyből készült. Ez a horog japán acélból készült, amely rendkívül tartós és erős. Ez azt jelenti, hogy a horog nem fog eltörni, ha nagyobb halat fogsz vele, és hosszú élettartamot biztosít.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND10 kerek formájú, ami nagyszerű előnye a horgászok számára. A kerek forma megakadályozza, hogy a horog a hal szájában elakadjon, ami különösen fontos a keszegeknél, akiknek apróbb szája van. Emellett a kerek forma nagyobb stabilitást biztosít a horognak, ami növeli az esélyét, hogy a halakat sikerül megfogni.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND10 mérete 10, ami azt jelenti, hogy egy kisebb méretű horogról van szó. Ez a méret különösen fontos a keszegezésnél, mivel a keszegek apróbb szájúak, és kisebb horogra van szükség ahhoz, hogy hatékonyan megfoghassuk őket. A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND10 mérete ideális a keszegek számára, és nagyszerű választás minden olyan horgásznak, aki sikeresen szeretne keszegezni.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND10 további előnye, hogy rendkívül könnyen használható. A horog könnyen felhelyezhető a zsinór végére, és az úszóhoz rögzíthető. A horog éles és precízen kialakított hegye pedig garantálja, hogy a halakat hatékonyan megfoghassuk.

Összességében a CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND10 egy kiváló minőségű horog, amelyet kifejezetten a keszegezésre terveztek. A horog kerek formája és kis mérete nagyszerű előnyöket biztosít azoknak a horgászoknak, akik szeretnének sikeresen keszegezni. A horog kiváló minőségű anyagból készült, amely tartós és erős, és könnyen használható. Ha sikeresen akarsz keszegezni, akkor a CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND10 egy nagyszerű választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák