CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES12

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46604-012
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 12

640 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46604-012
Kiszerelés: 12 db
Méret: 12
Szín: Sötétbronz
Ez a füles kiképzésű Japán gyártású nemesacél UMI TANGO horog, méretéhez képest viszonylag vékony szárral készült nagyon kedvelt típus. Könnyűszerelékes ponty és feeder horgászathoz ajánljuk, tűzött és fűzött csalihoz egyaránt használható. Ragadós hegye és a tesztben nyújtott eredményei alapján egy vékony húsú, rugalmas, megbízható horgot készítettek a szakemberek.

Ha szereted a horgászatot, akkor biztosan tudod, hogy a megfelelő felszerelés meghatározó szerepet játszik a siker érdekében. A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES12 egy olyan termék, ami segít neked abban, hogy könnyedén és hatékonyan halászhass. A CRALUSSO márka egyik legjobb terméke, amely a legjobb minőséget és a legjobb ár-érték arányt kínálja.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES12 egy nagyon különleges és innovatív termék, amely egyesíti a hagyományos horog és a modern technológiát. Ez a horog kifejezetten a keszegező horgászok számára készült, így a termék minden olyan előnyt kínál, amelyre a keszegező horgászoknak szüksége van.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES12 egy nagyon erős és tartós horog, amelynek kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan felkészülhess a halászatra. A termék minőségi anyagból készült, amelynek köszönhetően ellenálló és hosszú élettartamú. Az alapanyagoknak köszönhetően a horog nagyon könnyű, így könnyen lehet vele dolgozni.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES12 egy nagyon különleges kialakítású horog, amelynek csúcsa nagyon éles és precíz. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a horog könnyedén és gyorsan beékelődjön a hal szájába, így a halászat sokkal hatékonyabb és eredményesebb lesz.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES12 nagyon kényelmes és könnyen használható horog, amelynek kialakítása lehetővé teszi, hogy a halász könnyedén és gyorsan tudja cserélni a csalit, így a halászat sokkal hatékonyabb és eredményesebb lesz.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES12 nagyon könnyen használható, és a termék mérete 12-es, ami azt jelenti, hogy a horog átmérője 0,16 mm és a hossza 22 mm. A horog mérete lehetővé teszi, hogy a halász könnyedén és gyorsan tudjon dolgozni a horoggal, így a halászat sokkal hatékonyabb és eredményesebb lesz.

Összességében a CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES12 egy nagyon jó minőségű és kiváló ár-érték arányú termék, amely a horgászok számára készült. A termék nagyon erős és tartós, és lehetővé teszi, hogy a horgász könnyedén és hatékonyan halászhass. Ha szereted a horgászatot, akkor ez a termék biztosan elnyeri majd a tetszésedet.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák