MARUTO HOROG 9411 14 BLACK NICKEL 10DB/CS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43302-014
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 14

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43302-014
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 14
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, erős, carbon horog, lapkás horogfejjel, közepesen vastag húsú, hosszú szárral, széles öböllel, szakállal.

A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon, és a MARUTO HOROG 9411 14 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amely biztosan megfelel minden horgász igényeinek. Ez a horog egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet a MARUTO márka gyártott, és a horgászok évek óta megbíznak benne.

A MARUTO HOROG 9411 14 BLACK NICKEL 10DB/CS egy keszegező horog, amely nagyon sok előnnyel rendelkezik. Először is, a horog mérete 14, ami azt jelenti, hogy elég nagy ahhoz, hogy megtartsa a nagyobb halfajtákat, ugyanakkor elég kicsi ahhoz, hogy a kisebb halakat is meg lehessen fogni. A horog fekete nikkelezett, ami azt jelenti, hogy nem fénylik a víz alatt, így a halak nem fognak riasztani.

A horog tervezése kiváló minőségű, és a kialakításának köszönhetően nagyon könnyen lehet vele horgászni. A horog vége hegyes, így a halakat könnyen lehet megfogni, és a horog kialakítása miatt a halaknak nagyon nehéz kiszabadulni a horogból.

A MARUTO HOROG 9411 14 BLACK NICKEL 10DB/CS nagyon strapabíró, és nagyon sokáig használható. A horog anyaga nagyon erős, és a horog kialakítása miatt a horog nem fog eltörni vagy meghajolni, még akkor sem, ha nagyon nagy halat fogunk.

A MARUTO HOROG 9411 14 BLACK NICKEL 10DB/CS nagyon könnyen használható, és nagyon sokféle horgászmódszerhez alkalmas. A horog alkalmas csalikhoz, úszóshoz vagy akár feeder horgászathoz is.

Összességében a MARUTO HOROG 9411 14 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű termék, amely nagyon sok előnnyel rendelkezik. A horog nagyon erős és tartós, és nagyon könnyen használható. A horog mérete megfelelő ahhoz, hogy kisebb és nagyobb halakat is meg lehessen fogni, és a horog kialakítása miatt a halaknak nagyon nehéz kiszabadulni a horogból. Ha egy olyan keszegező horogra van szükséged, amely biztosan megfelel minden igényednek, akkor a MARUTO HOROG 9411 14 BLACK NICKEL 10DB/CS a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák