CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 4

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-46609-404
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4

830 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46609-404
Méret: 4
Kitűnő minőségű, füles, szénacél horog. Kétrétegű teflonbevonatának köszönhetően tartós, magas a kopásállósága, jól bírja az extrém terhelést is! További előnye, hogy felülete síkos, ezért könnyebben akad és csúszik megfelelő pozícióba a horog. Mérettől függően bojlis, fenekező és method horgászathoz is ajánlott.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 4' egy kiváló minőségű, magas színvonalú horgászati eszköz, amely kifejezetten a pontyozóknak lett kifejlesztve. A termék különleges TF bevont technológiája lehetővé teszi, hogy a horog szinte teljesen észrevétlen maradjon a vízben, így a halak nem fogják észrevenni, és nem fognak megijedni tőle.

Az Anti Snag horog 4-es méretű, így alkalmas a közepes méretű pontyok fogására is. A horog különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat a lehető legjobban megakadályozza az elszabadulásától, így biztosítva a maximális sikerességet a horgászat során.

Az Anti Snag horog TF bevonattal ellátott felülete nagyon tartós és ellenálló, így a horog hosszú távon használható marad. Az Anti Snag horog különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog a lehető legnagyobb hatékonysággal tudjon dolgozni, és biztosítsa a halak rögzítését.

Az Anti Snag horog különleges, hosszúkás kialakítása lehetővé teszi a horognak, hogy a pontyok szájában a lehető legjobban elhelyezkedjen, így a halak könnyebben és hatékonyabban tudnak megragadni a horogot. A horog kialakítása egyedülálló, és lehetővé teszi, hogy a halak pontosan és hatékonyan kerüljenek a horgász botra.

A CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 4 egy kiváló minőségű horgászeszköz, amelyet a pontyozóknak kifejlesztettek. A horog különleges kialakítása és a TF bevonat lehetővé teszi, hogy a horog a lehető legnagyobb hatékonysággal működjön, és biztosítsa a halak rögzítését. A horog 4-es méretű, így alkalmas a közepes méretű pontyok fogására is. A CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 4 egy olyan horgászeszköz, amelyet minden pontyozó horgásznak ajánlunk, aki maximális sikerességet szeretne elérni horgászata során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák