CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 8

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-46609-408
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8
830 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46609-408
Méret: 8
Kitűnő minőségű, füles, szénacél horog. Kétrétegű teflonbevonatának köszönhetően tartós, magas a kopásállósága, jól bírja az extrém terhelést is! További előnye, hogy felülete síkos, ezért könnyebben akad és csúszik megfelelő pozícióba a horog. Mérettől függően bojlis, fenekező és method horgászathoz is ajánlott.

A CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 8 egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A CRALUSSO márka horgászati termékei között az egyik legjobb választás lehet a CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 8. Ez a horog kifejezetten a pontyhorgászoknak készült, akiknek a nagyobb pontyokat kell megfogniuk. A horog mérete 8-as, ami azt jelenti, hogy közepes méretű pontyokat is könnyedén meg lehet fogni vele.

A CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 8 egy olyan horog, amelynek előnyei közé tartozik a megbízhatóság és az erősség. A horog kialakítása és anyaga lehetővé teszi, hogy könnyen beakassza magát a hal szájába, és megakadályozza a hal elszabadulását. A horog bevonata kiváló minőségű, ami miatt nagyon ellenálló a vízzel és a korrozív hatásokkal szemben. Ez azt jelenti, hogy a horog hosszú élettartamú és sokáig használható marad.

A CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 8 nagyon sok előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A horog kiváló minőségű anyagból készült, ami miatt nagyon erős és tartós. Az ANTI SNAG kialakításának köszönhetően a horog nagyon jól tartja a halat, ezért a horgászoknak nem kell aggódniuk a hal kiengedését illetően. A horog kiváló minőségű bevonattal rendelkezik, ami nagyon ellenálló a vízzel és a korrozív hatásokkal szemben. Ez azt jelenti, hogy a horog hosszú élettartamú és sokáig használható marad.

A CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 8 egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós és erős. A horog ANTI SNAG kialakítása miatt nagyon jól tartja a halat, és megakadályozza a hal elszabadulását. A horog bevonata kiváló minőségű, ami miatt nagyon ellenálló a vízzel és a korrozív hatásokkal szemben. A horog mérete 8-as, ami azt jelenti, hogy közepes méretű pontyokat is könnyedén meg lehet fogni vele. Ha szeretnél egy megbízható és erős horogot a horgászatodhoz, akkor a CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 8 a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák