CRALUSSO GRIPPER CARP HOROG PTFE BEVONAT 4

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-46609-104
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4
830 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46609-104
Méret: 4
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO GRIPPER CARP HOROG PTFE BEVONAT 4 egy igazi kincs a horgászok számára! Ez a négyes méretű horog PTFE bevonattal van ellátva, ami megakadályozza, hogy a halak észrevegyék a horog jelenlétét. A CRALUSSO GRIPPER CARP HOROG PTFE BEVONAT 4 kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

A CRALUSSO GRIPPER CARP HOROG PTFE BEVONAT 4 alkalmas a pontyozáshoz, azonban számos más halfajt is képes megragadni. A horog fogása kiváló, és a halak nem tudnak kiszabadulni belőle. A nagy tapadási erőnek köszönhetően biztosítja a horgászok számára a nyugodt halászatot.

A horog mérete 4, ami ideális méret a közepes méretű halak fogásához. A CRALUSSO GRIPPER CARP HOROG PTFE BEVONAT 4 kiválóan használható folyóvizekben, tókban és tavakban egyaránt. A horog anyaga erős és tartós, ami lehetővé teszi a horgászok számára a hosszú távú használatot.

A PTFE bevonatnak köszönhetően a horog könnyen csúszik a hal szájába, ami segít a horgászoknak a hatékonyabb halászatban. A horog élessége kiváló, ami lehetővé teszi a könnyű behatolást a hal szájába.

A CRALUSSO GRIPPER CARP HOROG PTFE BEVONAT 4 nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretnének hatékonyabbá válni a halászatban. Ez a horog egyedülálló előnyökkel rendelkezik, amelyek segítenek a horgászoknak a halak megragadásában és a hatékonyabb halászatban. A CRALUSSO GRIPPER CARP HOROG PTFE BEVONAT 4 egy olyan termék, amelyet minden horgásznak be kell szereznie a következő horgászatához!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák