CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS2

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46605-002
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2
850 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46605-002
Kiszerelés: 7 db
Méret: 2
Szín: Sötétszürke
Japán horoggyár mérnökei nem bízták a véletlenre a halfogást. A különleges kialakítású SB Chinu horog, egy mikro és egy normál méretű szakállal is rendelkezik. Az előre tolt mikro szakáll segíthet abban, hogy az épp hogy csak megakadt halat is nagyobb eséllyel juttathasd a szákba. Az SB Chinu nemesacél horog hegye kiváló, öblét kovácsolt kivitelben készítették, hogy az enyhén lapított profil, nagyobb terheléssel is megbirkózzon. Tűzött és fűzött csalik felkínálására is használható, főleg ponty és amúr horgászathoz ajánlott.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS2 egy olyan termék, amelyet a horgászok szeretni fognak. A CRALUSSO márka híres a minőségi horgászati felszerelésekről, és ez a termék sem kivétel.

Ez a horog különleges, lapos kialakítású, amely lehetővé teszi a könnyű és hatékony halcsalást. A horog kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak és az oxidációnak.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS2 különleges kialakítása egyedülálló előnyöket kínál a horgászok számára. A horog kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, és alkalmas a nagyobb halak fogására is. Az általános mérete 10-es, így alkalmas a középméretű halak horgászatára is.

A horog kiválóan alkalmas a csali rögzítésére, és lehetővé teszi a könnyű és hatékony halcsalást. A lapos kialakítás lehetővé teszi a csali könnyű rögzítését, és a horog kiválóan illeszkedik a csalikhoz.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS2 nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretnének hatékonyan és eredményesen halászni. A horog kiváló minőségű anyagokból készül, és kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is.

A horog mérete kiválóan illeszkedik a közepes méretű halakhoz, így alkalmas a különböző horgászati helyzetekre. Az általános méret 10-es, így könnyű és hatékony halcsalást tesz lehetővé.

Összefoglalva, a CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS2 egy kiváló minőségű termék, amely alkalmas a nagyobb halak horgászatára. A lapos kialakítás lehetővé teszi a könnyű és hatékony halcsalást, és a horog kiváló minőségű anyagokból készül. A horog mérete kiválóan illeszkedik a közepes méretű halakhoz, így alkalmas a különböző horgászati helyzetekre. Ha hatékonyan és eredményesen akarsz halászni, a CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS2 a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák