CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47091-010
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 1/0
1230 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47091-010
Kiszerelés: 8 db/csomag
Méret: 1/0
Szín: BN
Változat: Szakállas
Egy tipikus rablós horog a Cralusso-tól!

A horog szárán elhelyezett szakállak biztosítják, hogy a felhelyezett csali ne csússzon le róla.
Nincs is annál rosszabb, mint amikor a szépen felhelyezett giliszta, vagy halszelet a dobás során egy gombóccá ugrik össze a horog öblébe. A kapás esélye így szinte nulla. Ezen felül ezt a horgot műcsalis horgászathoz is használhatjuk, felhúzhatunk rá gumihalat vagy twistert és egy winged jiggel kombinálva, vagy cheburashkával már üldözőbe is vehetjük a ragadozókat.

Erős anyaga nem hajlamos a kihajlásra, a csontos ragadozó pofát könnyedén átüti.

A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 a CRALUSSO márkájú horgászati termékcsalád egyik legjobb darabja. Ez a pontyozó horog különleges anyagból készült, ami rendkívül tartós és ellenálló. A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 a horgászok által kedvelt termék, hiszen számos előnye van.

Elsőként érdemes megemlíteni a termék nagyszerű méretét. A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 mérete 1/0, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas a pontyok horgászatára. Az ilyen méretű horog ugyanis könnyedén befogja a nagyobb pontyokat is.

A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 egy rendkívül hatékony csalitípus. A termék horgászata során könnyen és gyorsan fel lehet készülni. A horgászok általában élő csalikkal próbálkoznak, azonban a CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 használatával a horgászok nagyobb sikert érhetnek el. A csali ugyanis nagyon valósághű, így a halak szinte azonnal becsapják.

A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 rendkívül sokoldalú termék. A horgászok számos helyen és körülmények között használhatják. A termék kiválóan alkalmazható mindenféle vízben, és a halak szinte bármilyen fajtáját lehet vele befogni. A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 kiválóan működik a folyók, tavak és tengerpartok vizében egyaránt.

A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 különleges alakjának köszönhetően a horog könnyen használható. A termék kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén fel tudják fűzni a horogra a csalit. Ezzel a termékkel a horgászok gyorsan és könnyedén felkészülhetnek a horgászatra.

A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 kiváló minőségű anyagból készült. A termék rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú ideig használható. A termék anyaga kiváló minőségű, és garantálja, hogy a halak könnyedén befognak rajta.

Összességében a CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 egy kiváló termék, amely a horgászok számára kínál számos előnyt. A termék méretének köszönhetően kiválóan alkalmazható a pontyok horgászatára, és a különleges alakja lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan használható legyen. A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 kiváló minőségű anyagból készült, így biztos lehet benne, hogy a termék hosszú ideig használható lesz. Ha szeretne egy hatékony és megbízható pontyozó horogot, akkor a CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 1/0 a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák