MARUTO HOROG 9644 6 BLACK NICKEL 10DB/CS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43502-006
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6
850 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43502-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, karbonszállal dúsított, vastag húsú, széles öblű, erős, kemény, lapkás horog, ideális választás, ha horogra tűzött csalival akarunk horgászni és nagyobb példányokat szeretnénk fogni nehéz, akadós terepen. A horog ereje igazán akkor hozható elő, ha fonott zsinórral használjuk. Az erősen visszahajló hegy és a szakáll biztosítja az akadást. Csaliként használhatunk kukoricát, peletet, kisebb bojlit.

A MARUTO HOROG 9644 6 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott, aki szereti a minőségi és megbízható horgokat. Ez a horgó a Maruto márkától származik, amely a horgászok számára kifejlesztett kiváló minőségű termékeiről ismert. A MARUTO HOROG 9644 6 BLACK NICKEL 10DB/CS egy pontyozó horgó, amely a fekete nikkel bevonatának köszönhetően még ellenállóbb és tartósabb, mint a hagyományos horgok.

Ez a termék kiválóan alkalmas a pontyozáshoz, de használható más halfajok fogására is. A MARUTO HOROG 9644 6 BLACK NICKEL 10DB/CS mérete 6, ami ideális méretnek számít a különböző halfajok fogásához. A horgó csomagban 10 darab horgot tartalmaz, így mindig van elegendő darabszám a tartalékba is.

A MARUTO HOROG 9644 6 BLACK NICKEL 10DB/CS rendkívül éles hegyű, így könnyedén beleszúrható a halakba. Az éles hegynek köszönhetően az is előfordulhat, hogy a halak önkéntelenül beleszúrják magukat a horgóba, ami könnyíti a hal kifogását. Emellett a horgó rendkívül erős és tartós, így a legnagyobb halakat is könnyedén kifoghatjuk vele.

A MARUTO HOROG 9644 6 BLACK NICKEL 10DB/CS rendkívül rugalmas használatot tesz lehetővé. A horgó szára kifejezetten vastag, így akár erős sodrású vizekben is használhatjuk. Emellett a horgó kialakítása is kiváló, így a halakat nem ijesszük el a használatával. A horgó kialakítása és a fekete nikkel bevonata miatt szinte láthatatlan a vízben, így a halak nem fognak óvatlanok lenni miatta.

A MARUTO HOROG 9644 6 BLACK NICKEL 10DB/CS rendkívül könnyen használható, és ideális minden horgász számára, aki szereti a minőségi és megbízható horgokat. A termék rendkívül tartós és éles, így a legnagyobb halakat is könnyedén kifoghatjuk vele. A horgó mérete és kialakítása miatt kiválóan alkalmas a pontyozáshoz, de más halfajok fogására is használható. A MARUTO HOROG 9644 6 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott, aki a minőségre és a megbízhatóságra törekszik.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák