HOROG EXCALIBUR ZANDER WORM 2/0

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47090-200
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2/0

650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47090-200
Kiszerelés: 6 db/csomag
Méret: 2/0
Szín: Fekete
Változat: Szakállas

Excalibur Zander Worm horog

Ismét egy újítás az EXCALIBUR háza táján. A horogcsalád egy újabb taggal bővült, melynek neve a Excalibur Zander Worm.

Kifejezetten Drop Shot horgászatra kifejlesztett, úgynevezett offset horog. A feltűzött plasztik csaliban úgy tudjuk elrejteni a horgot, hogy szerelékünk beakadását minimálisra csökkentve, megőrizhetjük az akasztás hatékonyságát.

Univerzális jiges horognak is megfelelő, füles kialakítása miatt cheburashkas szerelékekhez is tökéletes, de élőhalas és halszeletes szerelékekhez is jó választás.

Sötét színe teszi lehetővé, hogy a legóvatosabb ragadozókat is be tudjuk csapni a rajta felkínált műcsalinkkal.

Az Excalibur Zander Worm 2/0 horog egy kiváló minőségű és rendkívül hatékony horgászfelszerelés, amelyet a ragadozó halakhoz való horgászat során használhatunk. Az Excalibur márka minden terméke a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg, és a Zander Worm 2/0 horog sem kivétel. Ez a horog kifejezetten a sügér és a csuka horgászatára lett tervezve, és biztosítja, hogy minden hal, amely a horoghoz érintkezik, biztosan rajta marad.

A horog mérete 2/0, és a hossza 26 mm. Ez a méret és hossz tökéletesen megfelel a ragadozó halakhoz való horgászathoz. A horog kialakítása kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartósságot.

Az Excalibur Zander Worm 2/0 horog kialakítása és alakja különösen hatékony a vékony és hosszú csalikhoz való horgászatnál. A horog hegye rendkívül éles, és a horog hátoldala kialakítása biztosítja, hogy a horog könnyedén átjusson a csalikon. Ennek köszönhetően, amikor a hal ráharap a csalira, a horog azonnal beakad a hal szájába, és biztosítja, hogy a hal rajta maradjon.

Az Excalibur Zander Worm 2/0 horog előnye továbbá, hogy kiválóan működik minden típusú csalival, és tökéletesen megfelel a sügér, a csuka, a süllő, és más ragadozó halak horgászatához. A horog rugalmas kialakítása lehetővé teszi, hogy a halak könnyedén beakadjanak, és biztosítja, hogy a horgász sikeres legyen.

Összességében az Excalibur Zander Worm 2/0 horog egy kiváló minőségű és rendkívül hatékony horgászfelszerelés, amely minden ragadozó hal horgászatához ajánlott. A horog kialakítása és mérete kiválóan megfelel a ragadozó halakhoz való horgászathoz, és biztosítja, hogy minden hal, amely a horoghoz érintkezik, biztosan rajta marad. Ha szeretnél sikeresebb lenni a ragadozó halak horgászatában, akkor az Excalibur Zander Worm 2/0 horog a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák