WIZARD GRIZZLY 374M-10 2X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-49374-010
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 10
722 Ft 850 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 49374-010
Kiszerelés: 6 db/csomag
Méret: 10
Szín: Bronz

Wizard Grizzly 374M 2x erősségű bronz hármashorog

A Wizard rablóhalas szériája a ragadozós horgászok igényeire szabott megoldásokban jeleskedik, rendkívül széles termékkínálattal. Ennek a sorozatnak a része ez az általános ragadozóhalas, illetve pergetéshez is tökéletesen alkalmas hármashorog is.

Kiváló minőségű és strapabíró háromágú horog, minden igényt kielégítő méretskálával.

A kisebb méretek tökéletesen alkalmasak apróbb wobblerek horgainak cseréjéhez, mely gyári horgok minősége elmarad az elvárható minőségi követelményektől. A nagyobb méretek pedig közepes, illetve a nagy wobblerek és műcsalik mellett, az élőhalas, illetve harcsás végszerelékek biztos elemei lehetnek.

Fontos a jó minőségű horgok használata, így elkerülve a leakadás kellemetlen veszélyét. A horog széles öblű, hegye minimálisan visszahajlik, kiváló hegykiképzéssel és szakállal, ezért könnyen átüti a hal csontos részeit és nem tud kiakadni.

A horog bronz színű.

Ideális választás csuka, süllő és harcsa horgászatához is, legyen szó pergető vagy letett botos rablóhlas pecáról.

Tipp élőhalas csalizáshoz: A kishal feltűzése után húzzunk a horogra egy szelepgumi darabot, ami meggátolja a kishal lerepülését bedobáskor és a vízbe érés során.
Tipp pergetéshez: A horgok cseréjéhez erre kialakíott kulcskarika nyitására alkalmas fogók használata javasolt.

A WIZARD GRIZZLY 374M-10 2X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM egy fantasztikus termék, amely a horgászok számára készült. Ez a horog tökéletes választás a rablóhalak horgászatához, és számos előnnyel rendelkezik, amelyekről itt bővebben is olvashatsz.

Ez a horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül tartósak és ellenállnak a korróziónak. A BRONZ bevonat védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, így hosszú élettartammal rendelkezik.

A horog méretei 374M-10, ami azt jelenti, hogy a horog átmérője nagyjából 1,5 mm. A horog szára hosszabb, mint a legtöbb horogé, így nagyobb tapadást biztosít a halaknak. A horog hossza 20 mm, ami elegendő ahhoz, hogy a halak biztonságosan a horogon maradjanak.

Ez a horog háromszoros horogfogóval rendelkezik, amely nagyobb biztonságot nyújt a halak horgászatához. A horogfogók kemények és tartósak, így könnyedén áthúzhatóak a halakon, de nem törnek el.

A WIZARD GRIZZLY 374M-10 2X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM kiválóan működik a sügérek, a pontyok és más halfajok horgászatához is. A horog kiváló stabilitást biztosít, és hatékonyan tartja a halakat a horgon.

A termék hat darabos csomagban érhető el, így lehetőséged van arra, hogy több horogot is használhass egyszerre, vagy készletet szerezhess be.

Összességében a WIZARD GRIZZLY 374M-10 2X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM egy fantasztikus termék, amelyet a horgászoknak ajánlunk. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és ellenáll a korróziónak. A háromszoros horogfogó nagyobb biztonságot nyújt a halak horgászatához, és a hat darabos csomag lehetővé teszi, hogy több horogot is használj egyszerre. Ha szeretnél egy hatékony és tartós horogot a rablóhalak horgászatához, akkor a WIZARD GRIZZLY 374M-10 2X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM kiváló választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák