EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.8

Készleten
Cikkszám: EF-47059-008
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8
790 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47059-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: Black Nickel
Változat: Előkötött, szakállas
Az egyik legnépszerűbb Excalibur horog, a D-killer előkötött változata. A horogról bizonyára már nem kell sokat elmondanunk: kiváló japán alapanyag és professzionális hegykialakítás jellemzi. Az 50 centiméter hosszú monofil előke anyaga pedig nagy teherbírású, mégis lágy, hogy a legóvatosabban kapó halak se fogjanak gyanút a csali felszippantása során. Kezdőtől a haladó horgászokig, mindenki megelégedéssel tudja használni ezt a kész horogelőkét.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.8 egy olyan horgászcikk, amely garantáltan megkönnyíti és sikeressé teszi a horgászatot. A termék az Excalibur márka egyik legnépszerűbb terméke, amely a horgászok számára készült. Az Excalibur márka a horgászcikkek minőségét és tartósságát jelenti, így a termék kiváló minőséget és tartósságot garantál.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.8 olyan horgászok számára készült, akik szeretik a kihívást jelentő, nehéz horgászhelyzeteket és a nehéz halakat. A termék kiváló minőségű, erős és tartós anyagokból készült, amelyek garantálják a horgászat sikerességét. A termék különlegessége az, hogy a horog képessé teszi a halat arra, hogy a horogba harapjon, majd a horog kis méretű kampója biztosítja, hogy a hal ne tudjon kiszabadulni.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.8 mérete 8-as, amelyet a legtöbb horgász használ. A horog nagyon rugalmas és erős, a kampó része pedig kis és éles, amely lehetővé teszi a halak pontos és gyors befogását. A termék előnye, hogy kiváló minőségű anyagokból készül, így tartós és hosszú élettartamú. Az Excalibur márka azonban nem csak az anyagok minőségére, hanem a termék kialakítására is nagyon odafigyel. A termék ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos használatot.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.8 azért is különleges, mert a termék rendkívül sokoldalú. A horgászok számos különféle halászati ​​körülmények között használhatják. A termék alkalmas folyóvizekben, tavakban és tengerparti horgászatban is. A termék előnyei közé tartozik a kiváló tapadás, a könnyű használat és a nagyon hatékony halbefogás.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.8 egy fantasztikus termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk. A termék kiváló minőséget és tartósságot garantál, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig használhatja. A termék előnyei közé tartozik a kiváló tapadás, a könnyű használat és a nagyon hatékony halbefogás. Ha sikeres horgászatot szeretne, akkor az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.8 a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák