CikkeinkInduljon a gigahalak szezonja, a nyárzáró horgászat! - Harcsázás augusztusban

Nincs is annál romantikusabb, mint egy fülledt, nyárvégi estén várni egy izmos, bajszos szeretőt.

A víz csobbanásai és az orsó berregése zene füleidnek, a végén pedig a karjai között találhatod a nagy Ő-t: a harcsát. A nyárzáró, éjszakai harcsázásnak különleges atmoszférája van, minden horgásznak KÖTELEZŐ kipróbálni legalább egyszer. Az szürkület és az éjszaka varázsa, a kapitális halak ígérete még izgalmasabbá teszik a horgászatot. Induljon hát a gigahalak szezonja, a nyárbúcsúztató harcsázás! Most adunk pár tippet, amiket megfogadva hatalmas halakat akaszthatsz!

 

Fogd ki a királyok királyát!

A harcsa minden halfajunk közül a legnagyobb, legnemesebb, legizgalmasabb és egyben a leginkább misztikummal övezett kopoltyús, amely Magyarországon a horgodra akadhat. Egy valódi trófea, minden horgász álma. A felszerelés összeállításától, a becserkészésen át a fárasztásig minden mozzanat pezseg és túlfűtött, nem unatkozol egy pillanatig sem. A harcsa célzott horgászata rendkívüli szakértelmet, tapasztalatot, felkészültséget és hatalmas szerencsét, türelmet igényel, ezért is imádják oly sokan.

 

Mire figyelj harcsázásnál?

Azon túl, hogy bivalyerős felszerelést szerzel be, beveted a legtöbb tudásodat és tapasztalatodat, extrém csábító csalit tűzöl a horogra, van pár szempont, amelyre érdemes figyelmet fordítanod harcsavadászatkor. Mutatjuk!

  • Extrán figyelj a hangokra! A hangos zene és a hangzavar más halra való horgászatkor sem ajánlott, ha harcsáról van szó, akkor erre duplán kell figyelned. Kerüld el a zajos helyeket!
  • Legeredményesebb az 1,5-2 méteres vízben lehetsz! A harcsa a mélyebb vízből rabol a sekélyebb felé, ezt is vedd figyelembe!
  • Szerencse és türelem:a két elengedhetetlen összevető a sikeres harcsázáshoz. Van, aki a kezdők szerencséjének köszönhetően első alkalommal sikeres lesz, azonban előfordulhat, hogy nem jön össze még egy kapás sem. Fontos, hogy ne add fel, legyél kitartóak és türelmes, hiszen ez esetben ez gigászi harcsát terem.

 

Élvezd ki a nyár utolsó heteit és használj ki minden percet, amit a szenvedélyeddel tölthetsz! A nyárbúcsúztató horgászatok aranyat érnek, legendás példányokkal zárhatod a forró időszakot. Harcsázós felszerelés a vállraés irány a part! Webáruházunkban minden szükséges terméket megtalálsz!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák